Rica etsem pstdc grafigine de bakabilirmisiniz teknik olarak hedefleri nelerdir orta ve uzun vade de
Printable View
Rica etsem pstdc grafigine de bakabilirmisiniz teknik olarak hedefleri nelerdir orta ve uzun vade de
Ben de ucuz diye yıllar önce egeen toplamaya başlamıştım. Tam 15 yıl boyunca hanımın bütün dırdırına rağmen elime geçen ikramiye prim ne varsa bu kağıda yatırdım. Aldığım temettülerle elimdekiler neredeyse bedavaya geldi. Hiç unutmuyorum 2011 yılı gibi kağıt önce 42 ordan 60 il rakamlara geldi. Biz hanımla her gün kavga sat sat..ortalama 62 TL den elimde ne varsa sattım. Bayağı bir paramız olmuştu ama şimdi o benden daha çok dövünüyor. 2011 den beri çok yüksek temettü ve senet bir ara 400 küsurları gördü. Diyeceğim o ki fazla hanım sözü dinlemeyin. Bizim doktor arkadaşın hanımı için şöyle bir lafı vardı. Tıp fakültesini ben okudum bizim karı doktor çıktı. Ben 59 yaşındayım borsanın faaliyete geçtiği yıldan buyana işin içindeyim. Al satla çok para kazanılmıyor arkadaşlar. Çok fazla ekrana bakmak insana hata yaptırıyor sağlıklı karar vermeni engelliyor. Analizinize güveniyorsanız inandığınız kağıtta önünde sonunda kazanan siz olacaksınız.
denizkiraz42 hocam,alcar bakabilirmisiniz.
bu hafta önemli verilerin gelceği bir hafta.. piyasanın yönü gelecek verilerle belirlenecektir..
https://www.yatirimdialog.com/EkonomikTakvim.aspx
kozalı 12 den aldım ilk defe 19-22-49 bunlar toplama fiyatlarım..
Şu son düşüş çok stres yaptı
Eski dik duruşum ve cesaretim kalmadı..
Çok kararsızım..