Originally Posted by
temel analizci
Önce öğretmen asilanmali diyenin kusura bakmayın önce basın kartı olan asilanmali diyenden hiç bir farkı yok. Onu hiç ciddiye alamam. Hatta iddia ediyorum oňlardan da alçakça düşünüyor.
Önce bekci,polis,jandarma asilanmali sağlıkçılar kadar çalışan bir kurum ve sürekli dışarda korona denetimde, saat olarak ise en az çalışanı haftada 6 gün çalışan bir kurumla haftada 2 gün gideni bir tutmak haa...
korona ile bizzat baş başa olan güvenlik görevlisi iken ogretmen ise yine bir çoğu dönem evdelerde olan öğretmen olsun haa..
Kaç öğretmen koronadan vefaat etmiş görevden kaptığı koronadan once öğretmen olsun haa.
Gorevden dolayi vefaat eden polis asker sayısı keşke açıklansada bı kapasaniz o lanet çenenizi ogretmende öğretmen yeter be.
Ya zaten çoğu zaman evdeler. Kusura bakmayın da önce öğretmen diyenleri hiç ciddiye almıyorum hatta basina önce diyenden daha alçakça görüyorum.
İşte bunun için kendini düşünen kendi çevresini düşünen insanlar oldukça bir tek kendini gören lanet insanlariz. İşte bunun için Allah hepimizin belasını verdi veriyor ve verecek
ANLAMAK İCİN DİNLE CEVAP VERMEK İCİN DEĞİL