amin. cümlemizi inşallah. :)
Printable View
Uzun süre negatif faiz verilecek gibi.
EKGYO'da acaba müteahhhitler aynı otomobilde olduğu gibi bitmiş konutları tanıdıklarına satıp satıştan payı düşük mü gösteriyorlar diye şüpheleniyorum. Normalde projelerin arsa payı ile EKGYO katlanması gerekirdi.
Arsa metrakare bedelleri e-devletten veya belediye sitelerinden öğrenilebiliyor. Bir arsam %13 artarken bir başkası %155 zamlanmış. Ona göre vergi ödenecek, ilk emlak vergisi taksit zamanı gelince millet uyanacak.
Bence şu an borsa ufak para için uygun bir yer. 1 milyon doları üzeri parası olan seçimler sonuçlanmadan para sokmaz. O kadar parası olan bankaya veya yastık altına park etmiş kafası rahat. Komşuma sordum borsaya girmem dedi, az bir şey TL'ye çevirmiş o kısmı ile banka banka dolaşıyor, esas parası yine muhtemelen dövizde ve emlakda.
Bir ara Karadağ vs ev satılıyordu, çoğu kişi o şekilde de yurt dışına parasını çıkardı diye düşünüyorum. Memleket bizim gibi fakirlere kaldı.
Her an baskın seçim kararı gelebilir
Memur, emekli olunca sendika üyeliği kendiliğinden düşer mi yoksa bunun için başvurmak mı lazım?
Hemi de 3 ay içindeSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.