Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya 8 Temmuz Pazar günü tamamdır... Haaa... Kalabalık filan olur deyorsanız, 6-7 Temmuz farketmez... Kalabalık olsada bir çözüm bulunur olmadı 7’ye çekeriz tarihi . Netleştiririz :yes:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Kalabalık olsada bir çözüm bulunur olmadı 7’ye çekeriz tarihi . Netleştiririz :yes: :yes::yes: 7 cumartesi daha güzel olur bence, pazar günü dönüş olur, pazartesi iş başı yaparız..
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Yağmurda ıslanınca yöneticinin adı görünür hale geldi.. :he: :kahkah: http://666kb.com/i/duqn103bnca5cnxzd.png Gerçekten görünüyor.. Bir de, su uyur guneysu uyumaz, Su yanar guneysugeçirmez diyordunuz.. Islanmış işte.. :he:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Kalabalık olsada bir çözüm bulunur olmadı 7’ye çekeriz tarihi . Netleştiririz :yes: Artık Bizanslı ve Angara ekibiylen halledin, efendim. :yes: Ben 3 koli ırakıylan ilgilenirim. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Çok şeyimdeydi, ben iki tur daha dönerim o zamana! :yes: 28 Temmuzda Bizanstayım, 3+1 görecekmiyiz! :kahkah: burası bizans, ne çıkarsa bahtına.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Gerçekten görünüyor.. Bir de, su uyur guneysu uyumaz, Su yanar guneysugeçirmez diyordunuz.. Islanmış işte.. :he: açtım görsünler diye, vob da çok siyaset var, oraya da giriyorum arasıra... beni görünce aşağıda, :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu burası bizans, ne çıkarsa bahtına.. :kahkah: Yazdık ya 3'ün birini alırız, pis Bizanslıdan! :yes: Sokakta damnatırız artık! :dvr:
Alıntı: Originally Posted by guneysu açtım görsünler diye, vob da çok siyaset var, oraya da giriyorum arasıra... beni görünce aşağıda, :kahkah: Annaşıldı.. Tamam.. Ben şimdi vob'a gider "yönetici yağmurda ıslanmış, sırılsıklam olmuş, gelip burda kurulanacakmış, haberiniz olsun" yazarım.. :he: