-
Hadi arkadaşlar kendini seküler kabul eden kesimin en büyük sorunu bu;en basit konuda bile bir çok fikir ayrılığı;alın size farklı bir bakış açısı daha hepiniz aşılama önceliği konusunda kendinize göre haklısınız,peki eşi korona servisinde çalışan 50 yaş üstü bireyler ne zaman aşılanmalı?a-sırası geldiğinde b-aynı evde kalan 2 bireyden birinin aşı sırası geldiğinde evdeki diğer bireyde aşılanıyor,yüksek risk gurubu ile aynı evde kalan bu insanlarda bir an evvel aşılanmalı..c-bırak aşıyı falan şimdi bildiriden mağduriyet üretme zamanı..:kahkah:
-
-
-
Türk Telekom mobil internet kullanan arkadaşımız var mı acaba veya şikâyet duyan birisi?
Telli intenet usandırdı beni 1 aydır kopup duruyor, mobil 50 GB kotalı kullanayım diyorum.
-
Konu kime aşı vurulacağı değil, AŞILAR NEREDE olmalıydı.
Emme vurdurma meraklısı varmış yahu, köprü hikayesi doğru galiba?:kahkah:
-
Şey de biraz büzül... pardon çekilme var, 8.135.
-
Aşı yok derdime yanam....aşı işide damat marka ekonomiye döndü,mayıs nisandan,haziran mayıstan derken,50 milyon doz aşı önce nisan sonra haziranda gelecek dendi,şimdi bekleyin eylül-ekim gibi yerli aşı olacak diyorlar,Nasrettin Hoca dirilse benim fıkralar bile bu kadar komik değil derdi...:kahkah:
-