Originally Posted by
Maximetu
Dediklerim dogru ama hisse fiyati ucuz , ama neden ucuz bilin diye yazdim yoksa al sat tavsiyesi degil . Bunu satip sanki alacak kagit kaldi , her sey 5-10 a katladi , baska yerde de tokatlanma olasiligi yuksek . Dua edin son ceyrek insaatta nitelikli dolandiricilik devam etmesin , insaatta utopik zarar geldigi an o zaman iste durum cok fena olur hele ki endeks de toplarken yukselise gecerken . Acin bilancoyu son ceyreklerde insaat kisminda dolar bazinda yapilan zararlara bakin . 3 senedir bu sirket yatirimcisiyim, bir tane yatirimci dostu bi is yaptiklarina sahit olamadim , bunlar kan emici yan kesiciler. Siz bakmayin bunlarin tema , tiyatroculara destek , burs , okul yapmalarina etmelerine buyuk hirsiz bunlar , o yapilanlar pisliklerine kamuflaj. Bu sirketin hakim ortaklari yatirimcilarini ortak degil , sagilacak Inek goruyorlar. Ali Pandir ile ne yazik ki istifasi sonrasi temasa gectim ve soylediklerimi inkar edemedi , ama bir sey de diyemedi sozlesme geregi ama ben mesaji aldim . Adami resmen yedi insaatci hirsizlar , kalsaydi hepsinin ipini cekecekti sirketi duze cikaracakti tespitleri dogruydu icraat yapmasina izin vermedi iblisler. Sirketin son sansi Ali Pandirdi bu saatten sonra ya birisi Coker ya da el degistirir . Kontrolu sekilde batiriliyor bu holding arkada isleri alacak bi veliaht yok . Olan da gelmiyor Turkiyeye . Sen niye hala burdasin durum boyleyse dersen, Benimki artik namus meselesi bunlari cumle aleme rezil etmeden zararim cikmadan bi yere gitmem. Bu kagida 50 li fiyatlardan girenleri zor zamanlar bekliyor diyim sadece , bi de daha dolar Artacak daha , 3 dolara yakin alanlar yandi tipki benim gibi