Originally Posted by
sindoma53
Zaman zaman burada dile getirdim badem sistemini bu sistem işlediği sürece oyun yukarı çünkü sistemin üzerinde bulunan siyasi otorite borsa yı önemsiyor kendi ekonomik programları içinde , teknik olarak endeks yaklaşık 4-5 ay arası alçalan tepelerle düzeltmesini yaptı bu düzeltme zamanı seçim dolayısıyla yapıldı , yani sistemin içinde yer alan hükümete yakın grup veya kişiler , kredili işlemler vs bunlar kapatıldı , kime devredilerek resmi varlık fonuna , ne zaman seçim kazanıldı sistemde çarklar yine işlemeye başladı şuanda ekonomik anlamda bir vizyon çizilmek isteniyor , ne kadar başarılı olunucak onu zaman gösterecek yalnız bu dönemde ben çok büyük bir olay olmadığı sürece bam bam aşağılar beklemiyorum , kordineli düzeltmeler olur buda indikatör soğutma anlamında , aynı zamanda bizden temel katalizör anlamında önde bir sistem mesala önümüzdeki dönemTürkiye gri listeden çıkıldığı ile ilgili resmi anlamda yapılan açıklamalarla yeni hikaye başlar , çünkü hükümet sadece arap tarafı ile değil batı ile ilgili gizli görüşme ve çalışmaları var buda al gülüm ver gülümle oluyor.Bakalım başara bilecekler mi.