-
Okuma çağında 5 çocuğu varmış..
2 de ebeveynler etti mi size 7 kişilik çekirdek aile !!!....
Sizce 7 kişilik bir aile 1 kg yoğurdu kaç günde bitiriyordur?
Bir oturuş?
İki öğün?
3 öğün?
Onlar hep daha çok tüketecekler....
Enflasyonun yakıcı etkisini hep daha çok hissedecekler....
saygılar/başarılar
-
ekonomik olarak güçlüyüz diyen masalcı arkadaşlarada şunu sorarım okadar güçlüysen türkiye cds KAPANIŞ: 562,47
cds neden batakcı ülkeler seviyesinde senin ben güçlüyüm demen bişi ifade etmez sana borc vereceklerin seni ne gözle gördügü önemli
-
afedersiniz kıcımızdaki delik fizandan görünürken hala güçlü tl güçlü ekonomi diye gelip burda savsata satanları beyin diye ciddiye alıp cevap bile vermek onlara bu durumu izah etmeye çalışmakta sonderece abestir
-
Dolar bu GEÇER diyen zihniyet için EVET diyenler Dolar size iyi GEÇECEK hemde bu sefer tam 12 den çıkmasıda bayağı zor olacak çünkü bu seferki DOLAR 2001deki aynı Dolar değil bu seferki
dalgalı,burgulu, darbeli girdimi kanırtmadan çıkmayacak o girdiği yerden.! Siz memlekete , bizlere acıdınızmı ! o yüzden şimdi size acıyanın amk...
-
Çiş yarisini birakin artik yeter yahu !!!!..... 30 sayfa okudum, rxpu'nun yazdigi "MB'nin vermesi gereken 5% reel faiz verilmezse doların yönü yukaridir" görüşünden başka ise yarar bir cümle bulamadim.....olan gozlerime oldu ! Bilmiyorsanız okuyun sadece...ben öyle yapiyorum. ....
-
bir numaralı fetöcü lerin mualif leri fetöcü ilan etmeleri
bir numaralı atatürk düşmanları şimdi mualiflerden daha çok atatürkcü olmaları
tek tek tc ibaresini her kurumdan kaldırıp türklügü ayaklar altına aldık dedikden sonra yerli milli ayaklarına yatmaları
buna benzer çok şeylerde sayabilirim bunlar zıcmakla kalmayıp bide mualif olanlara sıvamaktanda geri kalmayan yüzsüzler
alayı sahtekar alayı iftiracı yüzsüler toplulugu azıcık yüzleri olsa buralara cıkıp gelmezler
-
Halkbank in sattığı kelepir $ alabilen uyanık forumcu var mı aramizda?
Ben almadim. Halkbank hesabı yok, vede gece yarısı makaslar çok açık...alınmaz da.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Evet sayın üyeler,dolarla ilgili düşüncesi olan varsa alalım,dünya görüşünüzü anlatmak istiyorsanız genel sohbet bölümü var sizi oraya alalım,(ben dahil,gereksiz bir cevap yazdım biraz evvel,sizlerden özür dilerim konuyu meşgul ettiğim için)burada konu dışı yazanlara verdiğimiz her yanıt,bu topikle bilgi sahibi olmayı amaçlayan insanlara yapılan büyük bir yanlıştır..