mantıklı olabilir mps ve tcd bayağı çıkış yaptı bir miktar duraklama olabilir.
ytd
Printable View
Sırf bu beklentim sebebiyle (sn.hellistheothers'ın bahsettiği Bist30 yoğun hareket) çok istememe rağmen portföyüme MPS ekleyemedim. Gerçi MAC, TKF, NNF üçlüsü de pişman etmiyorlar ama MPS tarafını daha çok merak ediyorum. Eğer dediğiniz gibi portföy değişikliği ile bu duruma ayak uydurabilirlerse ki bu hafta ki performansı ile az çok belli eder, o zaman yönetimin bu yılki başarısını her durumda devam ettirebileceği düşüncesi oluşur bende. Bunun yanında RBH yide yakından takip ediyorum. Exceldeki dağılımları değişmediyse bugün %3 civarı kapatabilir.
Tcell bilancolari guzel bir firma.
Fakat yonetimsel sorunlari, anlaşmazliklari vardi.
En son varlik fonu ortak olup, yabanci ortagin paylarini alinca beklenti oluşmaya basladi.
Dolar bazli grafigi çok şeyi acikliyor.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
'' bir dur bir soluklan yiğidim'' formasyonu oluşuyor yine. cılkını çıkarıp hepsini 1 günde yapacak yine. yavaş yavaş yürü, fonlar uyum sağlasın, kağıt değişsin.
Haydar bey'i tebrik etmek lazim.
Türev kullanmiyor ama piyasaya göre hizli hareket ediyor.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tcmb dolar kuru 7,8778 -0,44% ile kapattı. nedense tam gösterge kur belirlenme zamanı yüklü satış geliyor ve kurun en düşük saati o civarlarda oluyor. 2-3 kere denk geldim. yabancı fonlar yarın kafadan -0,44% düşük olacak.
perşembe günü piyasanın beklentisi dahilinde bir indirim gelip döviz gevşerse diye tdg dostumuzu yakın izlemeye aldım ;)
ıpv leri sattım bugün...
ben artık dolarda düşüş bekliyorum.
ytd...