Goldman Sachs Türkiye için bu yılki büyüme tahminini yüzde 3.5'ten yüzde 5.5'e yükseltti, cari açık tahminini ise 36 milyar dolardan 45 milyar dolara çıkardı.
Printable View
Goldman Sachs Türkiye için bu yılki büyüme tahminini yüzde 3.5'ten yüzde 5.5'e yükseltti, cari açık tahminini ise 36 milyar dolardan 45 milyar dolara çıkardı.
TCMB'nin net uluslararası rezervleri geçen ayki artışların ardından art arda ikinci defa keskin şekilde geriledi. Net rezervler 26 Ağustos ile sona eren haftada 1.26 milyar dolar azalışla 12.62 milyar dolara geriledi.
İsveç'te Lessebo kağıt fabrikası, elektrik fiyatlarının aşırı artışı nedeniyle üretimi durdurma kararı aldı. İsveç devlet televizyonu SVT'nin haberine göre, Lessebo kağıt fabrikasının genel müdürü Jens Olson, artan elektrik fiyatları nedeniyle üretimi durdurmak zorunda kaldıklarını söyledi.
Angina Pectoris
@kalbiyo
·
6d
Hastaya anjiyo yapıyorum , kateter tam kalbe ulaştı ve görüntü almaya başlayacam . Hasta gülerek diyo ki hocam sizi kalbimde hissediyorum. Dedim ben de size karşı boş değilim😀
İstanbul Boğaz Balıkçısı
@BogazKc
·
3s
Türkiyedeki balık hallerinde komisyonculuk sistemi kaldırılsa ve elektronik mezat sistemine geçilse: halk balığı %40 daha ucuza tüketir.
https://i.hizliresim.com/szi4t3b.jpg
Evlat acısı hiçbir acıya benzemez.