Birleşik Arap Emirlikleri ile yapılması planlanan 8,5 milyar dolar sukuk anlaşması rafa kaldırılmış.
Bu yüzden mi altına dönüldü bilmiyorum.
Printable View
Benim bir uzman Dr arkadaş ve patronum da bağsur varmış. İkiside kıvranıp duruyor. Abi ne hayır dedim. Anlattı Dr da gidemiyor parmak olayından dolayı. Hadi prostat muayenesinde tek noktaya bakıp geçiyor bagsur deyince parmakları sokabildigi kadar gezdiriyor içinde. Dedim ikisine de hirudoid kremi bagsur olan yerlere sür. Bu kremin içinde heparin var pıhtıyi çözüyor. Çok etkili bu konuda. Uzman Dr arkadaşım dedi bu ilaç hiç aklıma gelmedi ben heparin vermeyi düşünüyordum ama böyle bir ilaç olduğunu bilmiyordum dedi. Bu ilaç normalde ezik şişik gibi ödemler için kullanılır ama bana göre bağsur için mucize bir krem. Patronum da şifa buldu. Öyle bir teşekkür ettiler ki çok mutlu oldular. Bu arada bagsur tedavisini de söylemiş olduk.
Ben kendi adıma ve kankim adına Reha başkan dan özür dilerim. Biz iki densiz olayı çok kurcaladık. Şu egeduk ve batman bir Dr a gitse de sakız gibi çiğnesek.
Akp içindeki kaynaklarım inciluz seçimden sonra gitmeyecek tam yetkili devam edecek dedi. Bu inciluz gitmeyecekse bizim büyük oktanli para bulmanız lazım bu da IMF programı ile olur. Ya da inciluz IMF programına yakın bir program uygulayacak. Bu durumda dolar nasıl olur. Seçimden sonra 4 sene var. Rahat rahat yapabilir mi.