Acaba bunların değeri artarsa devlet finansin borçları için el koyar diye mi serbest bırakmıyorlar diye saçmasapan bir düşünceye sahibim. Hepsinde aynı taktik.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Acaba bunların değeri artarsa devlet finansin borçları için el koyar diye mi serbest bırakmıyorlar diye saçmasapan bir düşünceye sahibim. Hepsinde aynı taktik.
hayırlı olsun bademim tavan oldu ..
Hayırlı olsun
Demek ki İhyay da ki yukarılı aşağılı geniş açılı hareketlilikler ciddi silkelemeymiş sen 1.40 tl yap sonra 1.14'e düşür daha sonra aşırı alımlarla İhgzt'e'nin önünde taşı ve rahatlıkla tavan yap ..Aylar öncesinden 0.91 tl'den vadesi gelmiş borçlarımdan dolayı satmak zorunda kalmıştım ki maliyetim 1.21 tl idi yani zarar çok yüklü ve büyük çünkü bu hisseyi 2 yıldan fazla taşıdım..Umarım bilanço öncesi yükseliş değilde kalıcı bir yükseliş olur uzun zamandır bekleyen ama tüm zorluklara rağmen satmayan kardeşlerim kazanır benim gibi sürekli zarar etmezler birikimlerini kaybetmezler..Hayırlısı olsun ..İnşha Allah diyelim..
Dönem net karı veya zararı 17.911.286,65
İHLAS HOLDİNG A.Ş.DÖNEM NET KARI VEYA ZARARI 65.882.103,20
Buraları izliyorlar ve yapılan yorumları noktası virgülüne kadar okuyorlar..Ayrıca hangi yatırımcıda şirketlere ait ne kadar hisse var hepsinin bilgilerini bankalardan alıyorlar.. Beklentilerin altında bilançoların birazda erken yani dün gelmesi hiç iyi olmadı keşke dürüst ,güvenilir,mert,ahlaklı,itibarlı olsalardı bu yorumu asla yapmazdım.. maalesef İblis'in ne yapacağı belli olmuyor biz onu öyle tanıyıp, izledik, bildik, umarım bundan sonra farklı, güvenilir,dürüst,beklentiler çerçevesinde bir yol izler.. Kısacası dün bu gün içim rahat değil yanlış anlamayın yatırım al sat tavsiyesi değildir.
İhlaslarin zamanı ... İheva güzel gidecek diğerlerini de sürükleyecektir.