Sen sabırlı adamsın svg. Hekim büyüğüm, doğum gibi düşün saati gelince ne olacaksa olur sen doğru yerde ol yeter.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sen sabırlı adamsın svg. Hekim büyüğüm, doğum gibi düşün saati gelince ne olacaksa olur sen doğru yerde ol yeter.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli kardeşim nosfeçağrı ,bunda maliyet 2.03 falan,1.90 lı seviyelerden de al sat yaparak kar etmişliğim var,o nedenle bunda bekleme marjım çok,ama az bişi hayal kırıklığı yaratmadı dersem yalan olur.Altında da garip bir baskı kuruldu,onda da beklentim tam gerçekleşmedi,ama ikisinde de bekleme marjım sonsuz ,sorun olmaz ,beklerim ben.
Ama kağıt tatsız gidiyor,onu görebiliyorum,bu kadar güzel bilanço ve borsanın yukarı gitmesine rağmen çok büyük bir iştahla kağıtda baskı kuruyorlar,asıl canımı sıkan yabancı hafiften satmış,kağıda temel anlamında güvenim tam olmasa,aslında baskının bir müddet devam edeceğini yazmam gerekirdi,herneyse bu saatden sonra farketmez,ben beklerim.
Bir şirket alımı haberi düşer kağıt uçar gider,ondan sonra büyük pişmanlık olur.Bekleyelim bakalım.
Bu gidişle emmi bizi gömecek.Yumuşakça spekler,2.80 e çıkarın,satıp gidicem söz,işime bakıcam.
Ben de 1.80 ni gösterirlerse gidecem sözz..
Her halukarda karlı olacak spekler
o halde :)