Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans ..vk6..... Birseyler olmus kesin Millet yil sonu dolarize olmasin diyemi cesmeyi actilar acaba Fil de 20.9
Alıntı: Originally Posted by myfinans ACC düşüşte düşmez efsanesi ne oldu. Bugünkü bir yol kazasımıydı yoksa fonun kimyasımı bozuldu ne dersiniz? Birseyler olmus ama ne oldugunu bilmiyoruz Secimin iptal edilmesi icin Pardon Hatlar karisti😉😉😉😉
Alıntı: Originally Posted by myfinans Sizin yan hesap o.:) Evet admustafa benim Sonunda anladiniz 1 yildir kendi kendime bankacimisiniz diye sordum durdum 😆😆
Yakında stopajı %20 çekmesinler fonlarda
Alıntı: Originally Posted by Webster Birseyler olmus ama ne oldugunu bilmiyoruz Secimin iptal edilmesi icin Pardon Hatlar karisti😉😉😉😉 Batman vardi ya nerelerde goren duyan varmi Kamucu iyi adamdi vesselam
Alıntı: Originally Posted by Baybars10 Yakında stopajı %20 çekmesinler fonlarda %20 olmazda, %15 mümkün
Alıntı: Originally Posted by Baybars10 Yakında stopajı %20 çekmesinler fonlarda Ceksinler Direk hisseye gireriz Ben devlet kazansin diye fondayim Yoksa hisseye gecsem suan gunluk temiz yuzde 3 um var. Rygyo misal Bir aydir artisina bakin...al at kenara Akmaz kokmaz...ytd
Alıntı: Originally Posted by Webster Birseyler olmus kesin Millet yil sonu dolarize olmasin diyemi cesmeyi actilar acaba Fil de 20.9 Yılı önde kapatma yarışı olabilir. Getiride yıllıkta 1. olmak yada dereceye girmek çabası olabilir belki.