Evet güzel bir soru 15 bine yakın lotu kim aldı. Ben de bugün, onay günü verdiğim 1 lotu yerine koydum ama 15 bin lotu ky'nın alabileceğine pek ihtimal vermiyorum. Y.T.D.
Printable View
Zenginin Parası, Fukaranın Çenesini yorarmış..!!..
İki hafta sonra bitli yorgan gider, Kavga da biter...
Kartona yazı yazan bile bulunmaz...
Bende çok düşündüm şu kanıya vardım. Bugün Kartonsan tahtasında Global pislik yapıp bedelsize leke düşürmek istemiştir. Bu açıkça görülmektedir. Üç gün önce aldığı malı bir gün sonra satıp yani çarşamba günü tahtayı baskıladılar, bugün ise düşük maliyetli malı tabana yapıştırıp farklı kurumlardan bir kısmını belki geri aldılar ama çoğunu patron karşıladı diye düşünüyorum.
Şu da olabilir global Belki de bugün satmak zorundaydı çeşitli nedenlerden dolayı (belki vade sözleşmesi belki başka bişey)eşleşmede belki de tavandan kusacaktı patron eşleşmeyi nötre çekince global bi kere daha şansını denedi baktı tavana kirletemiyor ve kusuyor malı. Bugün global tavandan satamadığı malı tabandan kusarak 13 bin lotta yaklaşık yüzde 20 düşük fiyatla satma durumunda kaldı. 13 bin lotun yüzde 15-20 iş çok ciddi bi rakam. Çok mu komplo teorisi oldu arkadaşlar 😅
gratis bildin.