HATIRLATAYIM DEDİM
vaayyyy TAHTACI TAHTACI
TAHTADAN TÜFEK
KEÇİ BOKUNDAN SAÇMA
demek o da güya buradaymış:kahkah::kahkah:
Printable View
Sayin VOLBOR bu sefer gec kaldiniz...
Uzmeyin bizi, bekletmeyin:)
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
35 e düşerse yüklü alım yapmayı düşünüyorum. Bu sene turizm sektöründe gelir çok iyi.
6 aylık blançoda iyi gelir onun için aşağıları beklemedim az çok karınca kararınca. Ele geçtikçe tırtıklamak lazım kendi adıma. Şirket e güveniyorum 1_2 yıl öncesi gibi olumsuz düşünmüyorum. Kısmet 5 yıldır bekliyoruz nolacak. Mevla görelim neyler neyler se güzel eyler.
Şu an ki blançoya göre de defter değeri bu rakamların hayli yukarısında.
YTD.
Kervan iyi olacak, şirket tamam artık desin buldozer gibi alır gider kimse hızını kesemez. Çoğu mal varlığı olmayan, sadece ismi olan şirketler bile nerelerde. Kervan bu kadar malvarlıgıyla eger borçlarınıda yapılandırdıysa iş bitmiş demektir.
Diğer köyde yorum yazanların her ne kadar yorum denirse yazdıklarına gülmekten bir alem oldum. Biri emek sarfetmiş grafik koymuş. Adamı grafik koyduğuna koyacağına pişman etmişler. Biri demiş toplanıp bilmem nereye dilekçe yazalım. Yok biri demiş hadi toplanalim ifa davası açalım. Şakamısınız siz yoksa milletlemi kafa buluyorsunuz ben anlayamadım. Adam akıllı zaten kurulan grup var diye biliyorum ben. Zaten onların emeklerine sağlık. Coğu olayın önüne geçtiler benim bildiğim.Forumlara gelincede Şurda ve orada yazan 3-5 adam akıllı yorum yazan yatırımcı hariç gerisi fasa fiso. Millet nereye saracağını bilmiyor. Hepsi gerçekten belkide mağdur. Bakıyorsun birbirlerine sarıyorlar. Ama arada nifak sokanlarda var. Siz onları anlamaya çalışın o size yeter. Gerçekten komik. Selimi dahi güldürüyorlardır bu tipler. Allah akıl sağlığını korusun bu tiplerin. Milletin emeğini eleştireceğinize etkileniyorsanız eğer okumayın geçin.
ertan baba böyle havalarda bu hisseyi yükselteceksinki satıpda diger düşük hisselere yönelsin millet zararına satmasını bekliyorsanız boşuna beklemeyin benim gibi 5 yıl 6 yıl yıl bekleyen birileri bir lot satmaz ama alır mecburiyetten bu fiyatlar uygundur ortalama düşürmek için kademe kademe almaya başladım geri geldikcede alırım alırlar y.t.d