Son bir ay 80.000 içerdeyim
Printable View
Burada mizmizlanmanin bir manası yok ki
Acin palaya söyleyin
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlahi komedya..
"Yurt dışına kaçan cemaat üyelerinin en çok ABD, Almanya ve Yunanistana kaçtığını belirten Büyükelçi İsmail Hakkı Musa, Dünyada en çok FETÖcüyü ülkesinde kabul eden ABDdir dedi. Fransada da çok sayıda FETÖ'ye bağlı eğitim merkezi ve yapıların olduğuna vurgu yapan Büyükelçi, "Bu yapının arkasında bir istihbaratın olduğunu biliyoruz."
https://odatv.com/turkiye-resmen-cia...-14071810.html
ABD'nin Suriye ve Irak'da Kürdistan peydahlamaya çabaladığını Türkiye ve İran'da niyetlendiğini de biliyoruz.
Ama yine de ABD müttefikimizdir diyoruz Nato'dan çıkmıyoruz üsleri kapatmıyoruz!!
Mazoşist bir durum var ortada.
yıllardır olan bitenlere ışık tuttuğunu düşünüyorum...
Filoloji.com’dan alıntıdır:
Nazilerin propaganda bakanı Joseph Goebbels, aynı zamanda Adolf Hitler’in yakın arkadaşı ve aynı zamanda sağ koluydu. Savaşın sonu geldiğinde, yakalanmamak için tüm ailesini ve kendisini öldürecek kadar davasına bağlı bu ilginç insanın siyaset ve kitle yönetimi üzerine bazı tavsiyeleri bugün bile geçerliliğini koruyor;
1. Bir şeyi ne kadar uzun süre tekrarlarsanız, insanlar ona o kadar fazla inanırlar.
2. Bir insana yalan olsa bile bir söylemi sürekli tekrarlarsanız, o söylemin nereden geldiğini unutacak ve kendi fikri gibi benimseyerek savunacaktır.
3. Söylediğiniz yalan ne kadar büyük olursa o kadar etkili olur ve insanların o yalana inanıp kendilerini adamaları o kadar kolaylaşır. Çünkü herkes büyük bir şeyin parçası olma fikrine bayılır.
4. Halkı her zaman ateşlemelisiniz, asla soğumalarına ve düşünmelerine izin vermeyin.
5. Hatalı olduğunuzu ya da yanlış yaptığınızı asla kabul etmeyin, asla rakibinizin üstün bir yanı olduğunu kabul etmeyin, asla kendinizden ve taraftarlarınızdan başkalarına serbest hareket alanı bırakmayın, asla kabahat ve suç üstlenmeyin, sadece bir rakibinize odaklanın ve kötü giden her şeyin suçunu onun üzerine yıkın.
6. Kimin haklı olduğu değil, kimin sesinin daha gür çıktığı önemlidir. İlk sözü kim ne kadar güçlü ve bağırarak söylerse, o kazanır.
7. Önemli olan aydınlar değil kitlelerdir. Çünkü kitleleri kandırmak her zaman çok daha kolaydır. Bana sadece vicdansız bir medya ve karizma sahibi bir lider verin, size bilinçsiz bir halk ve girdiği her seçimi kazanan yıkılmaz bir parti sunayım.
Neden bu kadar uğraşmış ki Naziler zaten .
Yukseltselermis faizi bitermiş iş
Manyahlar
Londra nin tepesine klozet atacağına arttir faizi bitsin
Müstahak bunlara müstahak
:kahkah:
faizi artırmak şu an çare mi değil gibi görünüyor........güven verilmeli yabancıya ki gelsin bono alsın,özellikle mb bağımsızlığı ve enflasyonun düşeceğine dair..............
Spk bültenin de yeni döneme pek münasip şekilde insider trading legalize edilmiş
Mb ne karar verecek . Bakan hangi ovp planı açıklayacak tan tut aklına gelen herşey için
Karar vericiler işin içinde olanlar kimsenin bilmediği bilgiye haiz kimseler öncesinde full işlem yaparak daha da zengin olacak
Ky mal mal bakakalacak
Hırsızın başı sepeka
Onlar alacağı zamanı bilir
Ve dahasi habire kamyonlar çalışıp duruyor
Ne var o kamyonlarin içinde biliyor musun ?
Yok
Bende bilmiyorum
Ama tahmin ediyorum