Piyasalar dolar bazlı bu kadar düşmüşken George Soros'un yerinde olsam bu aşı gelişmeleri üzerine borsalarda alım yaparım.
Printable View
Piyasalar dolar bazlı bu kadar düşmüşken George Soros'un yerinde olsam bu aşı gelişmeleri üzerine borsalarda alım yaparım.
İnternetten George Soros'un hayatını okumuştum. Bu hamallık yaparken ayağı kırılmış, hastaneye yatmış. Cepte para yok. O zaman düşünmüş, hastanelerin insanlara bedava hizmet vermesi gerektiğini.
Üç evlilik yapmış. 83 yaşında yapmış en son evliliğini, kendinden 41 yaş küçük biriyle. İkilinin yaş farkından dolayı bu evliliği çok eleştirilmiş. Eleştirenlerin, "Biz böyle bir evlilik yapamadık arkadaş!" diye hayıflandıklarından eminim.
Biri evlilik teklif etmiş, diğeri kabul etmiş. İkisi de yetişkin... Biri fazla yetişkin :) Adam kimsenin namusuna bakmıyor ki...
Peki düşünelim, Soros'taki para bizde olsaydı ne olurdu?.. Ben sapıtırdım herhalde!
Evet, fakirlikle sınanmak zordur da zenginlikle sınanmanın ayrı bir zorluğu vardır.
Bu arada MSCI gayet iyi gidiyor, 22,22 şu an.
Çizgi çizer, göstergelere bakar, destek ve dirençleri gözlerim; ama bunların hiçbirine güvenmem. Aslolan temel analizdir.