Çakal a çevir o tilkileri. cool:;;
craps, pawnstar, svilengrad
Printable View
tilki kurnazdır ama iz süremez.
Komutan yatırımcı profilini anlayamadım, yada bir profilin yok.
Konu basit doğru 3 Max 5 tahta belirleyeceksin...bir miktar sürekli taşiyacaksin ,diğer miktar al sat ,sat al yapacaksın..hedefe gideceksin...Bu.
Pay piyasalarının kuruluş amacı fiyatların yukarı gitmesidir ,aşağı değil unutma.
Bide tilki değil ( kurnazlık yeterli değil) kurt değil ( vahşilik yeterli değil) ,çakal olacaksın.....ki Kurt ta tilki de bulaşamasın...cool:;;
Muhabbet dedin al sana muhabbet...
Sen ne yapıyorsun, kelebek gibisin...her çiçeğe böceğe konuyorsun ama ömrü kısa oluyor..çiçek ,böcek ,kelebek gibi.
Onu ben anlayamadımki sen anlayasın, gedzadan sonra kayış koptu bi kere tutturmadan da olmaz, otokarı 250 üzerinde satıp teknosaya geçmek istiyordum takasını görmüştüm, benim haytanın haberiyle bekleyeyim dedim sürdüler aşağı
o arada güya kendimi daha sağlama alayım diye sahol aldım, teknosa da ertesi günü patladı.
O unutma dediğin şeyi hiç kimse unutmasın bende demiş olayım da yukarı gitmek için kurulmuşlardır söylemi pek doğru değil, firmalar kazanıp yatırım yapıp büyüdükçe yukarı gidecekler zaten kaçınılmaz son.
Seni en taktir ettiğim şey gedza benim verdiğim gün gördüğü fiyatı kuruşu kuruşuna aylar önceden bilmen ve malın kıymetini bilen cobraya malını sattırmandır beni geçtim.
Gedzanın primleneceğinden adım kadar emindim ve o zaman kelepir fiyattaydı
büyük balıktır gedza diye de bir sloganım vardı, ona rağmen sattım işte, en azından kısa sürede toparlayamaz diye.