Akşam pazarı ucuzluğu yabtı palagiller , nasıl koku alamadık KaraKemal abi hayret bişii, neyse borsada fırsatlar hiç bitmiyor.
Yarın bakarız artık koku alırsak şeyttürürük
Printable View
Akşam pazarı ucuzluğu yabtı palagiller , nasıl koku alamadık KaraKemal abi hayret bişii, neyse borsada fırsatlar hiç bitmiyor.
Yarın bakarız artık koku alırsak şeyttürürük
S&p 4250 den long olurdum…
Ukrayna'nın Donbas bölgesi istikametinde Rus askeri konvoyu görüldü
Rusya'nın yaklaşık 200 araçlık askeri konvoyu, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesi istikametinde görüldü.
23.02.2022
https://www.aa.com.tr/tr/dunya/ukray...oruldu/2511729
--//
AA nın bu haberi aslında fiili işgalin başladığını gösteriyor
Ukrayna nın internet hatlarına siber saldırılar olmuş, Elektrik kesintileri vs
Ukrayna yedek 36 bin askeri askere aldı
Ukrayna OHAL ilan etti
Rusya geri vites yapıp, Ukraynadan çıkmaz bu saatten sonra
Rus parası uçuşa geçti
Rus ekonomisini bitirmek için Avrupa ve Abd yaptırımlara başladı
Ruble bu hızla yükselirse bu iş daha da kızışır
Bi sonraki hamleler; Rus lar vatandaşlarına ülkeden çıkmayın diyecektir
Kaynağı doğrulamak lazım tabi ama işte bu kadar üst perdeden çıkışların bir cevabı olacaktı.
"Rus savaş uçakları Suriye'nin El Bab kentini bombaladı bölgeye çok sayıda ambulans sevk ediliyor"
Bombalama yok. Flare atisi ve ses duvari asimiyla goz dagi var. Basim kalabalik bundan istifade kiprasmayin buralarda diyor ayu.
Donbas ve diğer bölge 2014 ten beri Ukrayna toprağı mi? Adamlar ayrıyiz diyorlardı ve Ukrayna hicbirsey yapmadı. Ukrayna açısından tabi ki bu bir işgal ama 2014 ten beri fiiliyatta yaşanandan çok farklı değil sanki. Sadece adi kondu. Buna bakarak ABD iddaa ettigi tüm Ukrayna işgali başladığına bir kanıt değil bence. Su aşamada bu iki bölgeyi kabul ettirmeden Rusya min bir adım atmayacagini düşünüyorum