Bir ara çoluk çocuk beden beden atlet külot almıştık. Bir anda uçtu. Bizim strateji para kazanmak değil gelirin aynı ise onu maksimum seviyede ekonomik kullanmak
Printable View
Bir ara çoluk çocuk beden beden atlet külot almıştık. Bir anda uçtu. Bizim strateji para kazanmak değil gelirin aynı ise onu maksimum seviyede ekonomik kullanmak
Ben iblis realitisini tanıyorum diyen aday olur ise ona vereceğim, en azından belirli bir mantık ile yönetir. Bir parti bizim dünya işi ile alakamız yok ahiret önceliğimiz dedi, ona oy vermem muhtemelen.
Seçim konusunda Konya'da gördüğüm benim babam gibi kira geliri olan emekliler hariç akp den çok uzaklar. Bu adamlara daha önce sorduğumda CHP ye mi verelim derlerdi. CHP ye vermezler belki ama diğerine verirler tabi cami duvarına işemezlerse
Konya'da küçük esnafın durumu berbat ötesi. Hepsinin kredi kartı full ve üç beş de Kredisi var. Artık ödemiyorlar. Bırakın kart ve Kredi borcu ödemeyi günlük masrafı çıkmıyor o haldeler
Biri insanların günah işleme özgürlüğü var dedi afaroz edildi, düzgün ifade edemedi muhtemelen. Daha bütüncül görenlerin de dünya işi ile alakası yok. Cübbeli Hoca ister ise ateist olsun bize ne, adalet ile yönettikten sonra demişti.
RTE nin yapacağı iki hamle kaldı. Biri dışardan canlı hayvan getirip et fiyatını düşürmek iki buğday arpa gibi tahılları ucuza almak. Bu ikisini yaparsa tarihe karışır.