tefaş sitesinde fon karşılaştırma altında ,kurucu ve fon türü filtrelemesi yapabiliyorsunuz.
Printable View
Serbest fonlar da %15mi ?
arbitraj fonlarında stopaj yok galiba ama onların da performansı değişiyor, aylık getirilerine bakınca ppf den düşük kalanı da var biraz üstünde getireni de, bunlardan bir sepet yapmak ne kadar mantıklı olur acaba.
Biz küçük yatırımcılar sineğin yağını çıkartmaya çalışıyoruz resmen.
iyi yada kötü.
Sermaye ise tam tersi dovize park etmiş bekliyor.
Enflasyon hedefi gerçekleşmez ve faiz indirimlerine de devam edersek o zaman eğlence başlar.
Olabilir de olmayabilirde.
Fon yöneticisi bir arkadaşım var.
Bu hafta başı bir ingiliz yatırım kuruluşu ile yaptıkları toplantıda adamların tüm gündemi Tüsiad oldu dedi. Haliyle elleri boş dönmüşler.
Yakına malum şahsı da hapisten çıkartırız.
İmamson ın babasının imamlığı sahte çıktı diye bir soruşturma olursa şaşırmayız herhalde.
Bir insanın kendi ülkesinde elindeki birikimi korumak için dünya kadar konu takip etmesi çok saçma değil mi.
Neyse sn ersunan söylediğiniz mantıklı, ama ben olsam direk endeks grafiğinin üzerine bu fonların hareketlerini koyardım.
Bir ikincisi ne kadar kredili işlem yaptıkları da çok önemli.
tabi ben de çok detaylı incelemedim HDA, BVZ ve HEH üçlüsünden karışık alsam, stopajları da olmayınca ppf üstü getirir mi diye düşündüm. 3 ve 6 aylık getirileri ppf düzeyinde, grafiklerinde öyle sert düşüşler yok ama değer mi ona karar veremedim.