sn metehan uluse leri naptınız
Printable View
sn metehan uluse leri naptınız
Ulusoyların tamamını sattım agırlık Sasa da ama dogtaşlarımda var fiyatı şuan çok makul doğtaşın elime nakit geçtikçe ufak ufak alıyorum.
Hikayesi kötü doğtaşın çok magdur bıraktı arkasında euro borçuda ayrı handikap ama şirketin özeliklede dışarıdaki ülkelerde devamlı şube açması hosuma gidiyor bugunden yarına bişey olmuyacagı belli ama ben bu fiyatları makul buluyorum...
180 gün yazdım kenara ve bu hisseyi karla satmak nasip olur inşallah
Cimer BDDK ya havale etmiş BDDK ise SPK ya başvurun diye geri dönüş yaptı.
Bugün SPK ya şikayet başvurusun da bulundum SPK şikayet inceleyip geri dönmüş .
İlgi: 07.09.2018 Tarihli Başvurunuz
İlgi yazınızda özetle; Borsa İstanbul A.Ş. pay piyasasında işlem görmekte olan Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. (DGKLB, Şirket) payında işlem gerçekleştirdiğiniz, DGKLB payının değerinin bir yıl boyunca sürekli düştüğü, Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Davut DOĞAN tarafından sosyal medya sitesi olan Twitter'da yapılan açıklamalar ile yatırımcıların kararlarının manipüle edilmeye çalışıldığı, Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılmış olan pay geri alım işlemine ilişkin olarak beyan edilmiş miktarda pay geri alımının gerçekleştirilmediği belirtilmiş olup, söz konusu hususlar hakkında gerekli incelemelerin yapılması talep edilmektedir. İlgi başvurunuz Kurulumuz tarafından kayda alınmıştır. Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikâyetler, sermaye piyasalarında gerçekleştirilen işlemler ve sermaye piyasası araçlarına ilişkin gelişmeler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesinde değerlendirilerek gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı inceleme yapılmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda mevzuata aykırı bir durum tespit edilmesi halinde incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçları Kurulumuz Bültenleri aracılığıyla kamuya duyurulmaktadır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
En azından otomatik mesaj ile geri dönüş yapmadılar şikayet mesajını okuyup inceleme başlatılacağını belirtmişler. Davut'un varsa bir suçu cezasını çeksin biz haksız isek kuzu kuzu oturup yükseleceği veya kurban edilecegimiz günü bekleriz .
Ytd.
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nedende ben aynı yerdeyim Kimse bu yazdıklarıma itiraz etmedi. İşin doğrusu Onaylamadı da. Siz bırakın Davut DOĞAN ı hangi şirket KY ya yönelik iş yapar. İşin sırrı kamuya açıklık oranının %8 den %48 e çıkmasın da açıkçası kağıdın değeride hiç bir zaman 2-3-4 lirayı haketmedi kimler bu spekulasyona bu kadar izin verir anlayamıyorum anlasam da kabul edemiyorum.
Neylesin bu işe DAVUT şirketini mi kurtarmaya çalışsın yoksa, kağıdın BORSA değerini mi? Siz olsanız şirket sahibi hangisini yaparsınız?
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİL AMA YAZDIKLARIMDA HATA VARSA UYARIN LÜTFEN!!
Bu kağıt 0.60 krş ancak eder
4,80 TL den bu seviyelere geldiğine göre çokta birşey kalmadı. Hırsız yalancı Davut'un oyunları bitmez o fiyata bile hisse satar. Ytd
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.