Bir hafta önce,merkezin faiz artışından bile önce,bana 100 bine 14.90 verdi.Ben bu hafta burgandan 15.25-15.50 bekliyorum..
Printable View
Burgan dan önümüzdeki salı günü dönüşüm var 350k+. Sizce bi kaç gün belki bi hafta günlükte bekleyip mi bağlamalı? Yoksa çok da farketmez mi oran olarak.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Örnek ; Pazartesi 14,90 oranı beğenmedik, cuma günü 15,20 den bağlamayı düşündük. Bu durumda gecelik hangi orandan 4 gün bekleyeceğimiz önemli. Genelde bu tip beklemelerde gecelik 12 civarı oluyor. Sonunda başa baş gibi oluyor.
100 bin tl . 32 gün 14,90 dan 1110 tl getirir. 15,30 dan 32 gün ise 1140 tl. getirir. fark = 30 tl.
4 gece 12 den faiz alsak ; 111 tl. yapar. oysa 14,90 dan 4 gece 138 tl. getirir. sonuçta başa baş.
Detaylı cevabınız için teşekkürler.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son gunlere kadar beklemeyin yuksek oranda mutlaka kota vardir o dolunca yine -0.25 teklif ederler.
ben de bugana taşımayı düşünüyorum da yeni girişten sonraki oranları da tatmin edici mi acaba? bir miktarı da günlüğe koymak istiyorum güldüren hesap varmış galiba bunun oranı nedir şu an bilen var mı?