Satın almayı da o yaptı
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
BU dusus rapor kabul edilmeyecek demek mi acaba
Alış satış oranında alislar fazla görünüyor. Alttan mal mı topluyorlar acaba
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
seker 170 bin lot satmıs elinde 60 bin civarı lot kaldı
Evet arkadaşlar artık son viraja yaklaştık hemen hemen tüm çürük elmalar rüzgar fırtına dolu ve sağınak yağış arkasından tüsünami ile daldan döküldü kendinden olmayanı içinde istemeyen bir patronaj ve tayfasının gemisine binmiş bulunmaktasınız.
Evet yaklaşık bir yılı aşkın burda olan arkadaşlar hala burda iseniz ve zaman zaman alsat ile veya kumbara hesabı lotlarını artıran arkadaşlar hedef sizsiniz unutmayın bu kadar oyun inanın matruşkayı bulan kişi bile bu kadarını bir tahtadan çıkaramayacağına kesin emindir buna ben ve benim gibi burda uzun zaman bekleyen herkes şahit sanırım.
Şimdi benim ve bir çok arkadaşın kızdığı ve artık buda olmaz dediği şeylerin olduğu hissemizde bundan sonra çıkar diye hep bir ümitle bir sonraki haftaya bakıp hedef çizdiğimiz hissemiz bugün bir engeli daha gördü ama biz burdayız tek korkum bu kadar oyundan sonra istediğini alamayan plandığını bulamayan patronaj gurubu ilk seferde yaptığı gibi SPK üzerinden bir darbe daha vururmu bilmem ama tek bildiğim çok sağlam bir iradesi olan şu gurubun zor pes edeceğidir tabi bu arada kısa vadeci olup 2,50 altı alım yapıp 3,00 üzeri satan arkadaşlarımızda var tabi baya tepki çeken arkadaşlarımız onlar mutlaka ama kim ne derse desin varsa nasipte oluyor onların nasibi öyle sonuçta baba malı değil almakta satmakta bir lira kar elde etmekte zararına satmakta var tabi.
Sayın Kamil Erciyas Beyefendi,
Her şeyi son gün yaptınız sesimizi çıkarmadık;
Şirkete sahip çıkmadınız sesimizi çıkarmadık;
2 kere SPK dan Red yediniz sesimizi çıkarmadık;
Burdaki yatırımcıya size inanlara zulum ettiniz sesimizi çıkarmadık;
bizim türk patronlara göre borsa kycıyı öpme yeri yatırımcı çekme yeri değil heralde..
Denge yatırımla benzerr hatta daha büyük bir hikayemiz var adamlar 1 haftada 2.50den 7.2. Oldu..
Özbal 2.80den 2.70 oldu.
Teşekkürler Kamil Erciyas Beyefendi ve Yönetim..
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi