Warren Buffet bile ilk ekz böyle bir salgına tanık oluyor piyasları etkileyen. 36 dan bütün parayla girme cesaretinizi takdir ediyorum.
Printable View
Warren Buffet bile ilk ekz böyle bir salgına tanık oluyor piyasları etkileyen. 36 dan bütün parayla girme cesaretinizi takdir ediyorum.
Trump Avrupa ile uçuşları durdurmuş. Bi nebze THY’ye yarayabilir.
Bugün ilaç ve gıda hisseleri almak ne kadar mantıklı sizce? Yurt dışı piyasalarda bu tür hisseler virüs ortamında iyi prim yapmış. Bizde de en azından bikaçgün yükseliş devam eder mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kişisel tercihinizdir. Estağfurullah.
Hangi şirket olduğunu tahmin edebiliyordum ancak tüm okuyanların bilmesi için sizden bilinmesinin daha sağlıklı olacağını düşünmüştüm. Aynı şirketin ana ortağında da aynı durum mevcut. Tamamen likidite sağlayıcılık mekanizması ile ilgili ve düşük lotlarla gerçekleşen bir eylem. Bizim amacımız şirketin değer ile fiyatı arasındaki farktan yararlanmak ki ve beklemek. Bu aralar bunun için nispeten daha az zaman ayırabiliriz gibi geliyor...
Hazır mıyız gençler!!! Mümkünse bir hafta izin alın, ya da evden çalışmama:) şansınız varsa onu kullanın. Bu günler tarihi günler ve bu eğitimi iyi değerlendirin. Not alın, ss alın...bir yerlere kaydedin bu hareketleri.
Not1:dün çok sağlam durduk, bugün öyle olmayabilir.., Asya dağılmış durumda...100 bin altında kalırsak 95 e doğru inebiliriz.
Not2: az az ve farklı hisselerden alıma devam ederim...nasılsa hedge pozisyonum gibi sağlam bir finansörüm var!
Sat sinyali ala dönünceye kadar %100 hedge pozisyonum devam eder...%15 i asmış düşüş sat sinyali sonrası. 200 bin tl lik bir portföy için 30 bin tl kazanç demek. İşte buradan gelen parayı yeni hisse alımında kullanıyorum. Düştükçe para geliyor, ben de gelen parayı hisseye yatırıyorum... hisseler düşüyor ama portföy düşmüyor:)
Not: böyle bir hedge poz icin 20 bin tl rahat rahat yeterli olurdu...yani 20 bin tl ile 200 bin tl lik portföyü hedge edebiliyorsun.