teknik istenmişti unutmuşum cup wıth handle 8.75 mevduat faizi % 40alt sınır tarih 02.09.2018 gözü yiyenlerden rakam bekliyorum market raf fiatı değil
Printable View
teknik istenmişti unutmuşum cup wıth handle 8.75 mevduat faizi % 40alt sınır tarih 02.09.2018 gözü yiyenlerden rakam bekliyorum market raf fiatı değil
13 Eylül de şak kadanak 500-800 bips faizi çaktı Merkez doların kafasına...
Dolar yediği yumrukla nakavt;kütür kütür aşağı geldi...
Dolar balonu pısssss diye sönünce...
O zaman ne diyeceksin?
Ne yapacaksın? merak ediyorum...
Önemli Not:Düşük yoğunluklu "kel kaşımağa" bir örnek verilmişdir...
saygılar/başarılar
Eğlence var dediler geldik... Daha bir şey okumadım ama gözüme çarpanlar fikir verici.:)))))))
biri yazmış dolar kütür kütür aşağı geldi. bundan büyük eğlencemi olur... Hele bir detayına da bakayım, nasıl olmuşş..
Ayran ile cin viski uzo rakı kanyak karışımı bir şey yoksa ayran bu kadar çarpmaz
Yanına bir de PAPAZ ı paket yapıp,MNG kargo ile BOR a değil evine yolladılar mı bakalım böyle konuşabilecek misin gene başlıkta?
Dolar yediği sağlı sollu yumruklarla yere yıkılırken sen de başlıkta ayılıp bayılma olur mu?
Önemli Not1:Biraz daha yoğunluklu kel kaşınmıştır...
Önemli Not2:Fikir olarak savunabilse de uslup ters...
saygılar/başarılar
On altı yıl boyunca ABD parasıyla hovardalık yapan iktidar,hem Türkiyeyi batırdı hem milleti batırdı,%50 benim osun gerisi ne olursa olsun mantığı bizi bu günlere getirdi...
Olaylara sadece Türkiye açısından bakarsak işin içinden çıkamayız..Dünyada neler oluyor ? konjuktürüyle konuları ele alırsak daha sağlıklı sonuçlar alabiliriz diye düşünüyorum...
Herşeyden önce önümüzde sonunun nereye varacağı belli olmayan İdlib meselesivar(Emeviler konusunu pas geçiyorum...)
Asıl konu Akdenizde başlıyor..Bildiğiniz gibiAkdenizde Dünyaya 100 yıl yetecek doğalgaz ve petrol yatakları bulundu,ABD ve İsrail'in salyaları neredeyse ayaklarına değiyor..ABD derin devleti bırakın Türkiyeye pay vermeyi yanına bile yaklaşmasını istemiyor.Şu anda Akdenizde yedidüvelin savaş gemileri cirit atıyor(yeni zelanda dahil ,biz hariç)
Ayrıca son duyumlara göre ABD sn reisimizi Suriyedeki teröristlere yardım yapmakla suçlamak istiyormuş..Bence ABD ile aramızdaki enbüyük anlaşmazlık bu konu...yok papazmış ,rahipmiş konuları zurnanın son deliği bile değil...
ABD derin devleti, petro-dolardan vazgeçeni oyarım moduna girmiş durumda ,Tramp'ı görevden alıp yerine yardımcısını getirmeyi planlıyorlar.Eğer bunu yaparlarsa Trump'ı bile arar hale gelebiliriz...
Bütün bunların yanında TC nin dış borcunu,özel sektörün borcunu,dünya ticaret savaşlarını,Çin ipek yolu projesini,S-400 ü vs..vs...vs..üst üste koyduğunuz zaman USD/TL paritesi neolur...?????? sorusunun cevabını herkesin kendi hayal gücüne bırakıyorum...