Krediler cok yuksek onlari düşürseler iyi olur % 26 dan alip % 40a satıyorlar.
Printable View
Enflasyon ile
TOPYEKUN mücadele ama bakar mısınız..
Sırf mücadele de yetmez..
TOPyekun
:oleyo:
Bakan Albayrak'ın açıklamasından önce konuşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli "Ucuz et projesi devam edecek, Çaykur zam yapmayacak, tüm zincir mağazalar 50 üründe 2 ay boyunca yüzde 10 indirim yapacak" dedi. Albayrak da konuşmasında elektrik ve doğalgaza yıl sonuna kadar zam olmayacağını ve bankalarn yüksek faizli kredilerde %10 indirim yapacağını bildirdi.
2ay :oleyo:
bullshit..
Bakan açıkladı 1 ocak 2019 elektirik ve doğalgaza zam var(yıl sonuna kadar zam yok demek bu anlama gelir bence)
Yılbaşında kampanya bitince ne olacak? Cevap: %10 zammı geri koyacak ve 3 aylık birikmiş maliyetleri de ilave edecek. Sonuç zamana yayılan enflasyon...
Bu arada kampanyanın çok iyi!!! gidedeğini ve ekim enflasyonun beklentilerin altında geleceğini tahmin ediyorum..
Sayın bakan piyasaları rahatlatamadı beklediğim gibi bir açıklama olmadı açıkçası. Ben daha somut kararlar bekliyordum. Neyse bu da doların gazını almadı, şimdi asıl soru cumaya kadar bekleyip Brunson kararından önce dolara girmek mi. Yoksa Brunson'la ilgili kararı beklemek mi. Sizlerin de değerli yorumlarını almak isterim.