Printable View
yavaş be heyvan be... :drunk:
İlk an hareketi önemli değil. Kapanış görmeden anlamsız
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Ömür biter borsada fırsatlar hiç bitmez. Abka abinin x12 hissesini bulana kadar aramalara devam edecüüğ :drunk: Ben o kaadın tüp olduğunu düşünüyorum Inad etme gel seloya,sanada anten var:he:
Alıntı: Originally Posted by EMLAK yavaş be heyvan be... :drunk: Bu sefer demedin belki short olan neyin vardır diye adaşım :) Bu arada ne menem bir hastalıksa tüm eklemler bitik.öksürük tam gaz. Salın bir Adana'da bizim mah. var zannımca. Saygılar
Alıntı: Originally Posted by işçi74 Inad etme gel seloya,sanada anten var:he: Ben gelürsem elenktürük çarpar, çekim gücüm yüksek biriyim :)
Alıntı: Originally Posted by pisyedili01 Bu sefer demedin belki short olan neyin vardır diye adaşım :) Bu arada ne menem bir hastalıksa tüm eklemler bitik.öksürük tam gaz. Saygılar Gecmis olsun hocam,hol bol ılık ne bulduysN iç,gercek bal da kesiyor,,istirahat olmazsa zor geçer
Alıntı: Originally Posted by pisyedili01 Bu sefer demedin belki short olan neyin vardır diye adaşım :) Bu arada ne menem bir hastalıksa tüm eklemler bitik.öksürük tam gaz. Saygılar önceki hareketlerin aynısı olur diye düşündüm ilk önce yukarı sonra aşşağı :he: yine aynısı oldu. kapanış önemli bakalım.. hayırdır hastamısın ? :drunk:
spot ile vadeliyi fiyatı eşitleyecem çabası var..