Azaltım Yavuz...akşamdaaan akşama yarım kilo wisky.(şaka)
Printable View
KAP: SISE [ ] TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1276674
22/04/2024 tarihli açıklamamız ile
kamuoyuna duyurulmuş olan, Şirketimizin 100% sahibi olduğu Sisecam UK PLC
tarafından, Rule 144A/RegS düzenlemelerine tabi yurtdışında nitelikli
yatırımcılara satışının yapılması ve İrlanda Borsası'na (Euronext Dublin) kote
edilmesi planlanan tahvil ihracı ile ilgili yatırımcı toplantıları düzenlenmiş
ve talep toplama süreci tamamlanmıştır.
İki farklı vadede ihraç edilecek
tahvillerin;
nominal değeri 500 milyon ABD Doları, vadesi 5 yıl,
itfa tarihi 2 Mayıs 2029 ve kupon oranı %8,25
nominal değeri 600 milyon ABD Doları, vadesi 8 yıl,
itfa tarihi 2 Mayıs 2032 ve kupon oranı % 8,625
olarak belirlenmiştir. Nihai
dokümantasyonun akdedilmesini takiben ve bu tip işlemlerin genelde tabii olduğu
diğer koşullara bağlı olmak üzere, satış işlemlerinin 02/05/2024 tarihinde
tamamlanması beklenmektedir. Konuya ilişkin gelişmeler ayrıca kamunun bilgisine
sunulacaktır.
İşbu açıklamamız ile
açıklamamızın İngilizce çevirisi arasında herhangi bir farklılık olması
durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
Talat TOPTAŞ
@tatlici_talat
·
27d
Faiz Siyonizmin vergisidir.
Bu düzeni değistirmek farzdır
https://twitter.com/tatlici_talat/st...22768500126091
CVKMD patronu arz sonrası 1 senelik süresi dolar dolmaz 1,2 milyon lotu borsada satılabilir hale dönüştürme başvurusu yapmış..
Ne acelen vardı be arkadaş...Gün mü saydın..
TCELL de gelen 2 haberden yarın hangisi fiyatlayacak bakalım..Uzun vade dolar log grafikte yukarı kırılım yapmıştı.
Ben de kademeli alıyordum..
O grafiğin heba olmaması lazım.Fiyat telekoma göre daha pahalı..Ama starling vs hikayesi var.
THY, İstanbul Havalimanı'nda "Pet Lounge" kuracak
İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, evcil hayvanların uçağa kabulü kriterleri üzerinde olan ve kabin içinde taşınması mümkün olmayanlar için İstanbul Havalimanı'nda bir "Pet Lounge" konusunda çalıştıklarını duyurdu.
Sosyal medya hesabından proje hakkında paylaşım yapan Bolat, şu ifadeleri kullandı:
"Business ya da ekonomi fark etmez, kabinde hayvan dostlarımız belli kurallar içerisinde taşınıyor. Evcil hayvanınız ağırlığı kafesiyle birlikte 8 kilogramı geçmiyorsa ve kafes ebatları 23 cm yükseklik, 30 cm genişlik ve 40 cm uzunluk boyutlarını aşmıyorsa, hayvanınızı uçağın kabin bölümünde taşıyabiliyoruz.
Bu kriterler üzerinde olan ve kabin içinde taşınması maalesef mümkün olmayan dostlarımız da dahil evcil hayvanlarınızın uçuş öncesindeki zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek ve uygun koşulları sağlamak adına İstanbul Havalimanı'mızda bir 'Pet Lounge' üzerinde çalışıyoruz. Bu sene içerisinde de tamamlanmasını hedefliyoruz."???????
Kaynak : Anadolu Ajansı
pazartesi ne demişiz ?
bugün daha piyasa açılmadan şort yerini ne demişiz ?
kaç görülmüş... 1068xx...
sonra ne yapmışız ? heç grafik falan görmeden...
palaya malı yığmışmıyız ? yığmışız... (o an viop şortlayana 10 bing vermiş... 1055x çalışmış )
online yazamadık ama.. bunu 63,53 ten (ilk çalıştığı an kapadığımızı tahmin etmelisiniz artık :oleyo: )
dayu neden 63,55 değilde 53 ? bunu çok kere
yaz
dık.
TRADER palaya KOMİSYON virmez... komisyonu tahtadan çıkaracan dayu... 2 pips komisyon... alurum :drunk:
ŞİMDİ... mert abi acemisi... 2 günde size böyle temiz para versin, daha bende yapmayacam analiz :kahkah: hüstad sensin deyip bırakacam bu işleri... devlet su işleri