noktayı virgülü saydırıyorsun ...helal olsun sana dostum....milyon o milyon....:kahkah: adamlar milyon işlem hacmini görsün...ileride büyüdüklerinde bir gün onlar da bunu yapabilecek...:yes:
Printable View
dostum burada boşuna bazı çoluk çocuğa cevap yazıyorsun...benim gibi muhatap dahi alma...daha noktanın virgülün ayırımını yapamayan çocuklara bir şey anlatamazsın..cahiller ile tartışmayı hiç bir zaman kazanamazsın (imam gazali..) cahil ile tartışmak sadece ateşe odun atmaktır (tolstoy )...
bir kişi ancak bu kadar bu forumlarda g...t edilir...ama anlayana tabi....
çünkü tekniği iyi değil ayak uyduramadı piyasaya temelciler konuşur sen bakma onlara vergide geldi gemiyi ilk kim terk edecek göreceğiz kağıtta
dostum akılsız adamın gözlerini tahtada baskı kurarak yanıltabilirler...ama akıllı adama bunu yapamazlar...akıllı adam güvendiği şirkete uygun yerlerden alım yapar...gözler her zaman yanılabilir ama akıl ve mantık yanılmaz...ben çevreme uygun yerlerden alım yapın tavsiyesi veriyorum...fiyata bakmadan kademeli toplamalı...büyüme ivmesi devam ediyor...baskı ancak bir yere kadar...sonrasında patlama kaçınılmaz....:yes:
1990 lı yıllarda hep ünlü futbolcuların altına yatıp meşhur olan mankenler , magazin sayfalarında haber oluyordu...:kahkah: ne yazık bizim bu forumlarda da kıymetli ve değerli arkadaşlara sataşarak bundan prim yapmayan çalışan modern orpu.... lar türedi...bunlara prim yaptırmamak için cevap vermemek gerek...kazançkapısı dostum bizi bilen biliyor...bu tür orus...ları hiç muhatap alma...bunların derdi meşhur olmaktır....ky ya en küçük faydaları yok...hayatlarında bir kere olsun dahi dua alabilmiş değiller...
ya bsg o e keko işin gücün demogoji yok dua aldım yok ky dostuyum noldu bi tarafına kaçtı mı yukardan eklediklerin :kahkah:
oğlum ben sizlerin gerçek yüzlerini ortaya çıkarmak için sizle derdim olduğu için buralardayım kapasiten olmadığı için anlamıyorsun köylü keko
bakın bakalım keko ve avaneleri teknik + takas = kazanç
öyle düşünce alırım fiyata bakmam toplarım lafı boşş arkadaşlar teknik iyidir iyi !
altta ki mavi trende temas beklerim 28-29 aralığı oralar
https://i.hizliresim.com/o5bahxt.jpeg