Printable View
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Pardon,, pardon.. Şöyle ortaya karışık eğe mezeleri söyledim.. Anca yetiştirmişler.. :he: Afiyet ossun. https://i.pinimg.com/474x/a5/45/8c/a...rkey-izmir.jpg Ağa olunca sofra fotoğraflarıda drone ile çekiliyor galiba. Afiyet olsun
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Gözümü gönlümüz açılsın .. Yaşanacak yerler .. İnsan yaşlanmaz burada .. O zaman Rizelilerin alayı, neden Bizansta? :notr: Rize'li 296 bin 375 Rizede o kadar adam çıkmaz yahu, bunlar Bizanstakiler. :oleyo: Aha en iyi örnek, bizim uğursuz Bizanslı! :yes:
birisi beni mi andı...
:kahkah: :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu birisi beni mi andı... Heee... Mustafa bey andı, Selim abi Temmuzun 8'de kesin geliyormu, Eskişehire dedi? :oleyo: Yahu sizi, kim anacak? :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Gözümü gönlümüz açılsın .. Yaşanacak yerler .. İnsan yaşlanmaz burada .. ne güzel yerler, gidip görmem lazım.. :kahkah: ağaçların yeşili yabancı gelmedi...
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ben de baslar viski bitti, sarisinnarlan muhabbet edecegiz. Dönmedin mi daha davşanlıya..:notr:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Heee... Mustafa bey andı, Selim abi Temmuzun 8'de kesin geliyormu, Eskişehire dedi? :oleyo: Yahu sizi, kim anacak? :kahkah: akıllı telefon gullanıyoz biz, buradan değel, watsap neymden sorar...