Sayin venedik maliyet kaçtı sözde ki sabır bende olsa suan Yücel kardeşler gibi olmustum😄😄
Printable View
Sayin venedik maliyet kaçtı sözde ki sabır bende olsa suan Yücel kardeşler gibi olmustum😄😄
Emeklilik fonu da satışa geçse yandık demek . O zaman 3.80 e takla atacağız demek. Eyvah eyvah vay halimize. Genelde sermayesi kadar yıllık geliri (kar) olan firma bu haldeyse bist bitmiş demektir. Aslında böyle de zaten bist te bilanço ikinci planda. Hissede hikaye olması yeterli. Sonuç önemli değil hikaye olması yeter. Hikaye ve sonrası sinekler üşüşür bomba birilerinin elinde patlayıncaya kadar şehir efsanesi gibi devam eder. Kutpo da 10 yıldan fazla oldu büyük bir hikaye yazılmayalı. Hayırlısı inşallah o günlerde gelir. Ytd.
Üstad benim maliyet zirvelerde. Ben mezara kadar Kutpo’cu oldum. O yüzden bulduğum her fiyattan alıyorum. Buralarda kaldığı sürece ortalamamı düşürüyorum. Kutpo be zaman yıl sonu bilanço da 50 milyon TL kar yazar işte o zaman bu gemi bu limandan kalkar. Gerisi hikaye. Bu me zaman olur ona bakmak lazım.
10 yıllık borsa hayatımda büyük çıkış yakaladigim hisser egeen50 vesbe 4 klmsn3 kozal10 kutpo4 ve en son borsadan uzaklaşmak istediğim zaman iskur7 bintl ile hissesi ni almıştım ve uzaklasmitim ama iskur un hareketlenmesi yle yine kendimi burda buldum borsada fazla para ile hicbir zaman girmedim asla aile için ayirdigim parayi burda heba etmem
En fazla 25 bin tl baglamisimdir suan borsada yatırım yapılacak 2 hisse benim için kozal ve halkbank tir uzun vade
Hisse %100 yükselme ihtimali olsa bile hiçbir zaman zirvesinden hisse almam hisse elbet alim fırsatı verir kademeli alis kademeli satis herzaman iyidir
En son örnek ky yukledikleri Aselsan
Emeklilik fonu aylık toplam 510 bin oldu
Bugün de büyük ihtimalle onun alislariydi
Emeklilik fonu bu kadar mali alması hisseyi nasıl satacak borsada ya yukarı çekecek yada patrona blok satış yapabilir
5 lere geldiginde 250 bin satıp hisseyi bakilayan fon şimdi alımları bir beklenmedik durum var gibi