bana da çok kibaraca teklif etmişlerdi.
ama bilirim ki kibarlık erdem sayılmaz.
kibarlıktan sonrası önemli
Printable View
bana da çok kibaraca teklif etmişlerdi.
ama bilirim ki kibarlık erdem sayılmaz.
kibarlıktan sonrası önemli
Ben performans iyi oldugu zaman gelirim. Düşerken işim olmaz. Niye düserken moral bozayimki[emoji23][emoji23][emoji23]
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen hocam küfür vb bir şey yok. Olay çıkmak değil seans arası derinlik takas bakmak icin girdik zaten, temel analizleri burdan yeterince alıyoruz.
Maliyet öğrenmede şöyle bir sıkıntı var. Ben spekülatör olsam, hissenet, investing, Twitter vb yerlerden küçük yatırımcinin maliyetlerinin nerede yigildigini görsem, yığılma noktasına hisseyi çıkarmam mümkünse, daha aşağıda trade yaparım. Bence sakınca budur. Neyse kafa agritmayalim, kendimce farkındalik yaratmaya çalışıyorum.
telegram bana da geldi, vaktim yok giremedim. ama damat dolar için telagram yaparsa ona giderim. :) bu hafta ticari faaliyetlerimde alım satım tutum her şey dolara döndü. yani risk oluşmasın diye. işci ücretlerim TL, fakat farklı bir uygulama yaparak, normal kazanc dışında dileyene aylık 40-50 saat fazla çalışma imkanı sağlattım. İhtiyacı olan mesai yaparak gelirini artırabilecek.
Banada özelden reklam geldi. gitmedim. telegroşa.
Ben burada sadece th ın zararını hesapladım diye atıldım. Yeni nick aldım girdim. sayfısızlığım olmamıştı.
Ama forum yönecilerine kızmadım küsmedim. Muhtemelen zararda oldukları için ben güldüğüm için alınıp yasakladılar.
Ben yeni nickle geldim. hayvanlara eziyet ettiler diye bu sefer gerçekten küfrettim. forum yöneticileri bu seferde küfürden 15 günlük ceza verdi. haklı olarak.
Demek istediğim küçük yatırımcıysan bilgi amaçlı genede telegroşa gir bilgi ögrenmeye çalış.
Sonuçta herkes art niyetli değil. Bilgi bilgidir özümse.
seni 1 kere attılar diye bozulmaya gerek yok.
ben halkbank 14 lira iken düşecek dedim. 12 iken 8 iken 6 iken gene düşecek dedim diye toplamda 1 milyon adet küfür yemişimdir.
kahkaha attım geçtim. :oleyo:
Sonuçta ben hala gerçekleri en azından kendimce görebildğim gerçekleri söylemeye yazmaya çalışıyorum.
Fikir alış verişi yapıyorum. Eski hedefimi artık hedefimi 2 liraya kadar düşürdüm.
o düzeydeki spek ve tahtayı yönetenler için söylediğini yapmaya gerek yok kardeşim.
Sosyal ağlardan veri toplamak için diyaloğa gerek yok.
Yasal olarak halkbank yatırımcılarının bilgilerini talep etme görme hakkına sahip maliyet dahil.
Takasbankta bu bilgilerde ayrıca detaylı olarak var. Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır. :oleyo:
Sosyal ağlara hiç gerek yok. Burada çok fobi var böyle. daha öncede anlatmaya çalışmışımdır.
Buralarda gerçek spek bulamazsın yada adamını...
666 Pegasus güzel döndü, kâra geçmissindir heralde 23 lere kadar düşen senet 40 lira,vay be.