Hah şöyle, biraz bıraksınlar elin .... gerdeğe girmeyi...
Özel sektörün bu bedava para yalvarışlarına tilt oluyorum...
Ettiğin karı cebe cukkala, ama milletin/devletin parasını bedavaya kullan, oh ne güzel dünya...
Printable View
aylı berde, vayli berde , beyaz ferrari testarossa & miami geceleri ... mahmut tuncer eşliğinde :halay:
Dostlar özelden tup ve thy grafı yorumlamamı isteyenler kendi düşüncemi paylaşırımda şimdi bizm ayağımız tökezlesin diye bize laf çakmak için bekleyen çakal lar var sonra kendilerine Aslan vs yakıştırması yapıyorlar :)benden uzak Allaha yakın olun başka birşey istemiyorum ha çok dedikodu yapacaksanız müge Anlıya gidin :hn: de bu işlere girmeyin buranın havasını bozmayın .
Sindoma abi tüpte hacim dehşet ötesi
En yüksek 149.50 görmüş
Ben bu tarihi not alıyorum
22.08.2023
Grafikte çektiğin çizginin altına 1 kuruş sarkarsa yerim beynini,kurtulamazsın dilimden Bulut....Ona göre :)
Şakası bir yana attığın grafikler faydalı oluyor ... Faydalanan çok arkadaş vardır..Ben de kendi grafiklerimle karşılaştırıp farklı açıdan bakmış oluyorum.
Tabi gene sen bilirsin...
Onun haricinde genel konuşmak gerekirse ben burada her ne paylaşılırsa dikkate alırım.. Farklı açıdan bakmak, hele ki tersim düşünen adamları okumayı da severim...
https://i.hizliresim.com/glmg87g.png
bu tup sabahki hareketi ile haftalık kanal hedefini tamamladı.
aynı zamanda fibo bölgesi yalnız hareket hızlı olduğu için ortalamalar günlükte aşağılarda kaldı .
alıcı geldiği sürece yukarda 146-160 hedefi olur , aşağıda 137 altı kapanışlarda dikkat edilmeli kısa vade benim görüşüm bu yönde pozisyonlarımı bu şekilde taşıyorum maliyetiniz ve stoplos bölgenizi siz ayarlayın.