sizin familyadan mi çıkıyordu o mankenler nasıl iyi biliyorsun ama ben o seneleri unuttum gittim bile mesela varoş abdulkadir seni !
Printable View
İyi tarafından bakalım çanağın bir tarafı tamam. artık dip oluşumunu tamamlayıp fırlaması gerek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
uzun zamandır bu platformu takip ederim yeni üye oldum bu şahsi tartışmalarınız kağıda hiç bir fayda sağlamaz seviyenizde yerlerde olması da üzücü ben aldığım kağıtlarıma temel bakmıyorum çünkü bilmiyorum hiç gerekte duymadım çünkü 8 yıldır bu piyasadayım yaşadığımız bir çok düşüşte teknik stop olmanın önemini gördüm evet lotu sermayesi az hisselerden biriktirmeye çalışıyorum ama bu son dönemde ki piyasa da dikkatli olmanın gerekli olduğunu düşünüyorum yılbaşından bu yana endeks yüzde 43 lere varan yükseliş sağladı portföyleri bu kadar yükselen oldu mu ? borsanın eski dönemi yok beyler kazancı korumak lazım
sayın şimşek gri açıklamalar yapıyor kripto borsa'ya vergi diyor gece resmi gazetede yayınlanan kripto yasasında vergi lafı geçmiyor bile bu tür gri açıklamaları piyasa sevmez ve bu dönemde sığ hisselerde yüklü paranız ile işlemden kaçının geriye dönük muhabbetlerde para konusuda geçmiş yanlış anlamayın ama o malı kime satacaksınız piyasa kötü olunca ben uzun vade beklerim demeyin lütfen piyasa yarın ne olacağı belirsizken yüklü mal ile sığ hissede beklenmez
şirkete gelecek olursak büyümenin ve haber akışının etkisiyle gerekli yükselişi yaptı ve norveç işinin olmaması sert büyümeyi durdurdu başka kağıtlarla yada aynı sektörde ki kağıtlarla kıyaslamak yanlış her kağıdın tahtacısıda hikayeside farklı
Beyler sakin olun. Borsadaki hava herkesi germiş. Sinirler gergin, moraller bozuk. Bu durum tartışmayı tetikler. Tavsiyem, artık burda bırakın ve daha fazla yangın büyümeden ateşi söndürün.
berkosanın özsermayesi 449 milyon....sermaye tavanını da 2028 yılına kadar 300 milyona çıkardı...berkosan istediği anda %900 bedelsiz sermaye artışı yapabilir....demokrasın kılıcı gibi havada sallanıyor...bu yüklü bedelsiz ihtimali berkosanda heyecana neden olacaktır....çok iyi bilanço ve finansal yapısının yanında bu bedelsiz potansiyeli berkosana ruh katabilir...geçmişte bu potansiyel için bu hisseyi ileride alacak yatırımcılar olacaktır demiştim...bu neden artık oluşmaya başladı...
çok iyi finansal yapısı yine yeni bir satın alma veya kapasite artışı yatırımını da ortaya çıkarabilir...bu iki etken berkosanı desteklemeli..
berkosan bu gün şu anki 34 tl lik fiyatı ile bu yüklü bedelsizi verse !!! bölünmüş hali 3-4 tl ye denk gelecek ki çok düşük bir fiyata inecek...o vakit hisse adeti de çoğalacak ve tahtadaki sığlık da geçmiş olacak...ayrıca küçük fiyatlı olacağı için küçük yatırımcılar için daha alınabilir bir hale gelecek ve bu yüzden de talep görecek...ben her ne kadar bu şekilde düşük sermaye ile devam etmesini istiyorsam da bir yandan da yüklü bedelsiz vermesi bir yandan da faydalı olacak...