Bu arada bir miktar para attım viopa dolaresin hatırına :) Doggy Argentino ve Tl Pezzos hatırına :)
Printable View
Bu arada bir miktar para attım viopa dolaresin hatırına :) Doggy Argentino ve Tl Pezzos hatırına :)
Beyler sakin, ayıBoluyo koskoca insanlarsınız, hakaret içeren yazılar stres yaratır.
niye bu kadar kavga ediyonuz ki, burda hergün para dağıtıyorlar
Borsalarda fırsatlar hiç bitmiyor
İt olduğunu biliyorlar zaten senin anlatma kendini maks köpeğim var adını CAHO koyacam ama sana davrandığım gibi davranmıyacam.
Senden akıllı bir köpek otur dediğimde oturuyor , gel dediğim de geliyor senin gibi mal mal etrafa bakmıyor ÇAKO.
Hadi şimdi istikakını aldın akaşm seansından sonra gel üfürükçü
son görüntüye göre garan ortalamasını yazayımda, 6.86 burası kırılır ve altında kalmaya başlarsa o zaman yine ateş çemberinde olunduğu anlaşılır. buna göre alırlar verirler oynarlar. çünkü direkt alarak yollarına devam etmezler diye tahmin ediyorum. edeceklerse tabiki...
ha bu arada son garan yorumumdur. artık, "neyse halim, budur falim" diyeceksin. çünkü artık fal açarak yazmaya devam...
Lan bende diyordum bu Caho başkana ne olmuş kimseye sataşmıyor demir parmaklılar ardına gitmiyor artık diye :)
Bir Delü vardı delü bir ara göründü kayboldu yine pastaneci Delü. Nerelerde acaba?