devraldığından daha kötü denmiş tv spotunda... hahaha..
üstelik ustalık döneminde.. çıraklık olsaydı ne olacaktı acaba..bir de bunu millete gerine gerine söylediler "artık ustalık dönemindeyiz" diye.. ilahi adalet.. kibri hiç sevmez..
Printable View
devraldığından daha kötü denmiş tv spotunda... hahaha..
üstelik ustalık döneminde.. çıraklık olsaydı ne olacaktı acaba..bir de bunu millete gerine gerine söylediler "artık ustalık dönemindeyiz" diye.. ilahi adalet.. kibri hiç sevmez..
lem boşkurt
akp zamanında 20 senede toplam yapılan özelleştirmelerin toplam tutarı ne kadar olmuş.
onu bir topla
sonra bu para nerde diye sor
allah için sormasan da olur yani benim için mahsuru yok :he:
insanlığın için sor.
utanmaman için SOR
Napalım, ben uyardım. Ülkeyi bir ev gibi düşünürsek, iktidar kim olursa olsun, yanlış yapılanın faturası halka kesilir,
Siz bilirsiniz
daha bu konu hakkında yorum yabmıycam.
bazı arkadaşlar olayın ciddiyetini henüz idrak edemedi, halen iktidar muhalefet çekişmesi sanıyor
biz de onu diyoruz işte.. olayın ciddiyetini kavrayamamışsın sen henüz.. mr erdoğan bu gemiyi yüzdüremiyor.. bunu millet anladığı anda bir şeyler değişme ihtimali var.. aksi takdirde her geçen gün kötüleşme devam ediyor.. yıllardır görüyoruz.. verdiği hiç bir sözü tutamadı.. dolar faiz arttı, fakirlik arttı. borcumuzun zaten miktarını bile bilmiyoruz artık.. 500 milyar dolar civarı.. sadece bu borcun faizi yıllık 30-35 milyar dolar civarı..
bu arada.. "yanlış yapılanın faturası .. " demişsin.. yanlış yapan akape.. bu çok net. yani olayın öznesi gayet belli.. belli olmayan muallakta bir şey yok.. rasyonel olmayan kibirli bir düşünce tarzı ülkeyi rayından çıkardı..
40 yıllık çocukluk can ciğer arkadaşımi peşinen uyardım o konuda savunursan söverim diye. O konuda ağzını bile açamaz. Yarın kurumlarda kıyamet kopar. Durup dururken öyle bir algı oluştu bol zam verecek. elektriğe gaza geldi.
Muhalefet eğer bu şartlarda bile yeri göğü inletemiyorsa bıraksın gitsin.