25.000 dolara yaklaşık 250 gelecek 3 ayda 250 dolara yemek bile yenmez .ama çevir TL ye 500 bin TL yatır 28 den 3 ayda alırsın 35 bin TL . Bir hafta tatil parası.
25.000 dolara yaklaşık 250 gelecek 3 ayda 250 dolara yemek bile yenmez .ama çevir TL ye 500 bin TL yatır 28 den 3 ayda alırsın 35 bin TL . Bir hafta tatil parası.
En ufak usulsüzlükte tepesine binecek kadrolar 3 büyük için yokmu.Bu hükümet döneminde parlayan Artvinin güzide işadamı Nurettin bey hükümet değişirse parlarmı bilemem.İmar bankasıda vardı herkes güvenirdi nasıl patlattılar danışıklı dönüşüklü.Ha benim param çok diyorsan tabi bağışlar yapman sevap olur ordan kazanırsın.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de oran paylaşayım konu dışı geyik yazıp duruyorum ne zamandır.
Yapı Kredi Bankası 33-92 gün arası için:
50-100 bin arası 24.5%
100-250 bin arası 26%
250-500 bin arası 27%
500 bin üzeri 27.5%
İnternet şubede çıkan oranlar bunlar, 150 bin para piyasası fonunda duran param vardı orda 19% getiriyordu, 32 gün bağladım burdan.
Belki birine faydası olur.
Hocam öyle hesap mı olur? kur riski alıyorsunuz, üç aylık sürede bir devalüasyon olursa dolar bazında zarar edersiniz. Son yıllarda kaç kez yaşandı böyle. Zaten biliyor herkes nitekim neredeyse kimse dolarını bozmuyor üç kuruş fazla faiz için uykusunu kaçırmıyor.
Daha öncede yazdım Şubat ayı içinde mevduat faizleri yükselecekmiş bende bekliyorum. 183 güne bürüt 31, 32 veya 91 güne 31,5 bekleniyor. Bunun üstünü duymadım.
Davos'ta konuşan Suudi Arabistan Maliye Bakanı Mohammed Al-Jadaan: "Türkiye, Pakistan ve Mısır gibi ekonomik olarak savunmasız ülkeleri desteklemeye devam edeceğiz. Bu ülkelere istikrar getirmek çok önemli."
https://twitter.com/yirmiucderece/st...MlXPlSTZA&s=19