15 milyar ciro yapsa bu yıl ortalama %14 olsa net kar marjı 2,1 kar yapar HBK 4.5 çıkıyor 25 FK ile 112,5 TL yapıyor.. YTD tamamen uydurma bir hesaptır.
Printable View
15 milyar ciro yapsa bu yıl ortalama %14 olsa net kar marjı 2,1 kar yapar HBK 4.5 çıkıyor 25 FK ile 112,5 TL yapıyor.. YTD tamamen uydurma bir hesaptır.
şu an solo gesan 30 fk, europower 45 fk. gesan ortalaması 37 fk bir nevi. bilançolar iyi gelirse bu değerler düşecek tabi ama öte yandan astor 20 fk. bunlarda 20 fk ya gelse kimse neden geldin demeyecek. bu europower ı arz etmeleri işleri çok bozdu. birde şu yatırımlarda %40 patronlar ayrıca ortak oluyor bu duruma inanılmaz kızmış durumdayım. ulan zaten gesandan ortaksın birde dolaşıp neden ayrıca kendine ortaklık açıyorsun çakal. o zaman her yatırım yapan patron dönsün kendini %40 ortak etsin bi uyanık sen misin? unutmayın biz sadece ve sadece fiyata ortağız başka hiç bir şeye değil. bunlara firma ve sektör güzel diye göz yumduk tokatı yedik, hakkımızda hayırlısı.
Siz sakın bana bakmayın kendi kararlarınızı kendiniz verin zira herkesin rahatlık ve risk seviyesi değişiyor.
şuda bir gerçek pandemide vb. nasıl hızlıca düştü ise hisseler şimdide benzer görüntüler var borsada kaybedilen borsada kazanılır sepet yapmadığımızdan kıvranıyoruz basit kuralları uygulamamız lazım neyseki kardan zarar geçen yıl sermayemi gesan vb. sayesinde *5 yapmıştım 1 katını verdik ondada %70 nakite geçmiştim. şimdi seçim sonu azar azar ilave alırım ytd
Son seyrege göre kötü geçen senenin ilk çeyreğine göre iyi.
Şirketin ilk çeyrekleri genelde zaten düşük. İşleri 2. çeyrek ile artıyor. Bunu da faaliyet raporunda belirtmişler.
Yüzde 40 ihracat hedefi ilk çeyrekte tutmuş.
Net yabancı para pozisyonunda artıda. Borç azalmış. Nakit ve benzerleri artmış. Malum halka arz şirketi.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.