bu haberle gırtlağa kadar badem dolu aselsn hikaye yaratıyorlar 250 milyon dolar ihracatı var grafına bak aylıklar şişmiş
ayrıca bu kadar yüksek faiz verip döviz toplayamadığın bir düzende nereden bulacaklarmış o paraları soran varmı yok
Printable View
aslında alkim de olabilirdi. onu da beğenirim. birkaç kere bunu uzun zaman önce yazmıştım.
bence alka bir adım daha önde. yeni fabrikanın kemalpaşada bu sıralar açılması lazım. kapasite artışı güzel kar getirebilir.
grafikte bariz sıkışma var. tr net kağıt ithalatçısı bir ülke. üretilen kağıdın satılmama veya stokta çürüme gibi bir riski yok.
kartn da olabilirdi. alka diye esmiş işte :Sad:
ha dayucum şüle doğru şeylerden bahsedin..:oleyo:
bunların derdi haftalıklarda dip çalışması yapıp tecavüze uğramış halkı zorla tekrardan o eve sokmak..
tekniğe normal bakan teknikçi sadece haftalığı görüyor, yani eve daveti görüyor ama niyeti görmüyor..
niyeti okumak kolay değil..
niyeti okumak için karşıdakini iyi tanıman gerek..
dostum ömrüm boyunca 160-200 bin km yapmadım.
vediğiniz bilgiler yanlış...batarya bu sürede biter bilgisi yanlış...
700.000 km'deki bu Tesla'nın batarya kapasitesi sadece %24 azalmış!
İngiltere'de bir taksi sürücüsünün 2016'dan beri kullandığı Model S, yeni nesil #Tesla'lardaki gelişmiş termal yönetim sistemine sahip olmamasına rağmen batarya sağlığıyla dikkat çekiyor.
Neredeyse 700 bin kilometreye ulaşan ve bir günde ortalama iki kez DC ünitelerde hızlı şarja maruz kalan batarya, buna rağmen 'Tessie' uygulamasında %76,9, İngiliz batarya test girişimi Altelium'un raporuna göre ise %72 kapasite sunuyor.
içten yanmalı bir araçla 700 bin hayal bile değildir...utopyadır...
7 yaşında 5,20 bmw aracımda motor yaktı nedeni sordugum da oluyor öyle şeyler cevabını aldım...
bataryası 20,000 dolar bilgiside yanlış... şu anda alan 10 yıl batarya sorunu zaten yok velevki diyelim 10 yıl sonra oldu...
2035 yılında bataryası belkide çerez parası olacak...
Recurrent tarafından yayımlanan raporda, 2030 için öngörülen 50 $/kWh batarya paket maliyeti gerçekleşirse bir Tesla Model Y'nin batarya değişimi 4.000 dolardan daha ucuza halledilebilecek.
Karaduman 5500-7200 bu hikayelerine katılmıyorum 2008 simülasyonuna katılmıyorum daha öncede belirttim , yalnız şu var bu faiz , siyasi belirsizlik bunlar kalkmadan 2025 den bir bok olmaz borsada sistem tamamen ınsıder üzerine kurulu olay bu.Varmı bilançoların düzeleceğini burada iddia eden varsa anlatsın nasıl olacağını şirketlerle ilgili haberler gelir fiyatlar aşağı gelir alıcı gelirse daha yukarı gider sonuçta bu hareketleri yaptıracak olan para şuanda onlarda olan para bu kadar onuda fonlama ile yapıyor tahtalar arası .Diğer bir konu RALLİ muhabbeti nedir ralli ölçüsü ne 2.35 dolardan 2.80 gitse pıst 100 ralli diyen çok olur :)bizim borsanın ve yatırımcının yeni bir karekterİslik özelliğini oluşturdular BALIK HAFIZA formasyonu bu yüzden Karaduman hissede olan çok senin yazdıklarının onlar için önemi yok hatta onlara negatif enerji oluşturuyorsun sen beni dinle gel goy goyunu yap burada artık burası oraya döndü sabahtan akşama kadar 10 kere long yaz 10 kere şort yaz dur sayfalara para ile dönmüyor:kahkah:burası eski bilgi paylaşım , analiz, işlerinden uzak kolay gelsin .
bu düzenin çarkına çomak sokarın dayucum..kabul etmiyom ben..
hırsızn gözü kör olsun, 8500 altına kaydırmamak için kendini şeettirecek nerdeyse..
sabırım var, para faizde..düşerse altına geçeriz..vatandaşım ben..yol aynı..
bundan sonra teknik ağırlıklı yazarız dayucum..medem büle şeyaptın..
haftalıktaki W nun neden çalışmayabileceği üzerine odaklanırız..
adam W yu kurdu, sistemi ona göre kurguluyor..
sistem çöktü halbuki..