PETKM haber gerçekten teknikten sonra geliyor...
5.50 de PETKM yazdığımda henüz petrol fiyatları yükselmemişti oysaki...
Printable View
"abd tahvil faizleri yükseldi,dolar gelişmekte olan piyasalardan çıkıp yurduna dönecek" bu söz son 20-30 yılda sürekli söylenir,eh bir miktar yabancı payı da azalır...ama 1-2 ay sonra o an yükselmiş kur üzerinden düşmüş borsada bir bakarız ki yabancı yine eski oranlarda...Türkiye 2020'de dünyada büyüyen 3 ülkeden biri,ihracat rekorlar kırıyor.
Artık bu abd tahvilleri masalını yememek lazım.
Ya bizim piyasa aşağıda olmalı diyorsunuz da, anlamadığım bir nokta var, abd rekor üstüne rekor attı, millet uçtu, biz bir rekor yaptık, sonra oradan geri geldik onlar rekor tazelerken... Burada da bir tezat durum yok mu?
Benim mantık derki, şimdi onlar düşmeye başlayınca, bizim rekor tazelememiz lazım, sonra bizim de düşmemiş gerek tabi...
Teknik, haber vs dayalı bir yorum değildir...
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen burada trede ettiğimiz tahtalara yorumlama yaparken çok bilmişler tahta pazarlandığını yazıyorya onlara gülüyorum:)
Kendi analizlerine bakıyorsun baştan sona facia ,
Aynı şekilde 3 gün önce BABO nun kulağını çınlattım burada , bilançosu ne zaman dediğim gün değişik hareketler mevcuttu tahta trede ettik ama erken atladık piyasadan dolayı.
GARAN_ dirençler 9.33 ve 9.36. yukarı aşağı çok oynarlar ama adet yerini bulsun...
Tek elden yönetiliyor artıkda ondan..
Geçmişde kalan kafaları değiştirmek lazım..
Mesela 5.63 den 5.12 ye kadar basılan!! petkm 3 günde 6.20 ye çevrildi..
Özellikle TA cıların bildiği bütün kuralları yırtıp atıyorlar....
Onun için üzgünüm..Piyasa serbest işte efendim alıcılar satıcılar falan..yok öyle bişi..