Verilmiyor e devlettebkayıtları var. Başvurularını e devletteki ilametlerine göre yapıyorlar. Evlerinde hasarr vqrsa zaten hasartespit.csb.gov.tr den çıkıyor.
Printable View
-Niçin beni öldürüyorsunuz?
-Nasıl yani! Siz nehrin öbür kıyısındaki topraklarda oturmuyor musunuz?
Dostum,eğer siz de benim gibi bu kıyıda otursaydınız,sizi böyle öldürmem bir cinayet sayılacak ve ben bir katil olacaktım;
fakat mademki siz öbür kıyıda oturuyorsunuz,
yaptığım iş haklıdır ve ben de mert ve yiğit bir adam olarak anılacağım..
(Düşünceler- Blaise PASCAL shf.83)
Dostum ben geçen hafta şöyle bir şeye şahit oldum. Üsküdar Kısıklı'da bir özel okulda kızımın bursluluk sınavı vardı. Ben lobide otururken bir aile geldi. Konuşmalara kulak misafiri oldum. Aile depremzede idi, Ataşehir de bir ailenin yanında misafir olarak kalıyorlar. Kızlarını bu okula kayıt ettirmişler, yemeğine ve servisine kadar bedavaymış, bu şekilde kayıt yaptıran 3 öğrenci varmış.
Bilgi almak istersen okulun adı İde okulları. Prosedür neymiş nasıl oluyormuş arayıp sorabilirsin. Google da aratınca okulun sitesi çıkıyor.
Ankarada ki özel okulların çoğunda aynı uygulama var eğitim ücreti yemek ücreti alınmıyor. Servis konusında bilgim yok. Ama muhtemelen oda ücretsizdir.
Moskova Borsasi Türk lirası ve Hong Kong doları cinsinden vadeli işlemlere başlıyor.
Bu n anlama gelir.