İlk ceyrekte güçlüydü bilanço:) Onemli olan ilerideki ceyrekler sanırım. Bir iki ay daha zorlasa şaşırmam...
Printable View
Kader ağlarını örüyor
Ulan sermayenin yarısı kadar hem de 6 ayda kâr yazacan
Ertesi gün bir de düşeceksin
Bu çakma lotlarla çalkalaya çaljalaya hâlâ dökme peşindeler
KİM YER BE
Ben sektörün geleceğini pek parlak görmüyorum acikcasi. Lokomotif diyebileceğimiz yag pazarı bile tenekeden pet kullanımına dondu. Peynir zeytin desen o da benzer şekilde. Toptan isi ile de yukari potansiyeli fazla yok gibi. Bence sirketin fark yaratabilmesi icin ya farkli sektörlere açılması ya da yurtdisi isine girmesi gerekiyor gibi. Hatta mevcut navlun fiyatları ile yurt disi bile cok kolay olmayacaktır çünkü navlun maaliyeti genelde hacim uzerinden hesaplanıyor. Teneke kutu da yükte hafif ancak hacimleri olarak gorece büyük bir ürün.
Bilgi için teşekkürler hocam, aslinda benim söylemek istediğim yurtdisi yüzdesinin artırılması idi, su an satislar içerisindeki payı gorece dusuk, sanirim Cezayir ve ırak vardi yurtdisi olarak. Bu miktari %50 üzerine atıp istikrar sağlamsa o zaman hersey cok daha güzel olacaktır,
makina üretim parkurunu daha bikaç ay önce büyüttüler !
fabrikanın yanındaki arsayı satın aldılar
satış & pazarlama ile ilgili bir endişeleri olsa bu adımları atmazlardı diye düşünüyorum.
bu arada çatıya kurulan ges sistemleri devreye alınmak üzereymiş.
önümüzdeki bilançoda etkisi olur diye düşünüyorum