Dün 6.36 bugün 6.33 malları yüklendik. du bakali ne olcek :cool:
Yokmu ülenn bir kaç babayiğit omuz verecek (TOGG) :plc:
Printable View
Dün 6.36 bugün 6.33 malları yüklendik. du bakali ne olcek :cool:
Yokmu ülenn bir kaç babayiğit omuz verecek (TOGG) :plc:
Ben sana hemen söyleyim,göccük yatırımcı aldıkça kağıt düşer, senin gibiler endeks zirvedeyken vakko gibi yükselmemiş kağıtları aldığında olacağı şey şu, o 20 kat yükselmiş hisset yüzde 10 düşer hiç yükselmemiş hisse yüzde 20, bu bir speğin göccük yatırımcı avlama taktiğidir....ytd...:wave::wave::wave::wave:
Muhterem, bu hisseyi 6.06 dan ilk aldığım gün RÜYAMDA çok güzel şeyler görmüştüm, HURİLER sabret bekle dediler bana, ama ben sabremedim 6.96 sattım. Daha sonra PERGAMON (bergamot değil) aldım oradan da parayı yüzde 27 artırdım. O gün bu gündür rüyanın etkisinden kurtulamadım. Nedense çok acayip bir şeyler olacak sanki. Öyle his geliyor bana. Ne bileyim 10 katı falan da değil belki daha fazla. Bu rüyayı Milas ın köyünde namlı üfürüğü falan kuvvetli çok derin HACI hoca efendiye yorumuna sordum. O da rüyayı pek beğendi lakin rüyanın çıkması 5, 10 yılı bulur dedi. Sence 5, 10 yıl sonra ne gibi gelişmeler olabilir? :rtfm:
Muhterem Yarın Alaçatı sizdeyiz. Nihayet hocaya baş göz ediyoruz.:kalp: Müsaden olursa kızınıza alıp Ada caferliye götüreceğiz. Hafta sonu da kızlı erkekli çengimiz var çiftlikte. Seni de bekleriz. Uçağa atla gel. Gelirken eş dost dahil 100 doz biontech aşı getirmeyi de unutma. :cheers:
Bir vapur geçer Varma önünden
Uy Karadeniz’in gümüş telleri
Bir vapur geçer Boğaz’a doğru
NAZIM usulcacık okşar vapuru
Yanar elleri
Dünyalar güzeli adam 119 yaşında
Ve Uyanık Ali kâbusla uyandı yatağında bir gece yarısı
Tanrılar dedi bu ne sik*m bir hissedir ki;
6,36 TL. Den aldık
Kademeli alış dediler
düştükçe maliyet düşürdük
Biz düşürdükçe o düştü