Printable View
Alıntı: Originally Posted by jmk99 gpg %3.41 tcd %-73.44 Kötü bir haftaydı. Haftaya nasıl geçecek bakalım.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 gpg %3.41 tcd %-73.44 Nerden cikti emmi tcd belli deil daha
Geçen hafta ortalama getiri durumu yazdığı rakamlar Alıntı: Originally Posted by Webster Nerden cikti emmi tcd belli deil daha SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by Webster Nerden cikti emmi tcd belli deil daha Geçen haftaki ortalamamız üstad. Bu böyle gitmemeli artık.
Haftaya dikkat diyorum da başka birşey demiyorum:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Haftaya dikkat diyorum da başka birşey demiyorum:) Bir sonraki haftada 24 Ekim MB, bir sonraki haftata da 29-30 Ekim FED toplantısı var. Bunları da dikkatle takip edelim.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bir sonraki haftada 24 Ekim MB, bir sonraki haftata da 29-30 Ekim FED toplantısı var. Bunları da dikkatle takip edelim. PPF diyorsunuz yani :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa PPF diyorsunuz yani :) Leb demeden leblebiyi anlıyorsunuz, sizden de bir şey kaçmıyor valla:) Ama PPF'nin de risksizi olmalı:kahkah: