Hey allahım muhalefet etmekse hepimiz muhalifiz,şimdi bu adamlar gecenin bilmem kaçında bildiri yayınladılar da ne oldu,akp nin ekonomik hezimetinin konuşulmasını bir hafta gündemden düşürdüler.Madem derdini anlatacaksın halk tv ye veya bu ara fatih altaylı da baya muhalif onun programına çıkarsın on amiral,tek tek düşüncelerini açıklarsın,kimse dediklerinin içeriğine bir şey demiyor.Neden geceyarısı yayınlıyorsun,bildiri genelde bir kurumun derneğin sivil kuruluşun olur,emekli amiraller bunların hangisini temsil ediyor.Nerden baksan garip bir şey.Asıl bu bildiri kimin işine yaradı,neden bu şekilde yayınlandı onu düşünmemek geri zekalılık bence.Ben çok garipsedim,içeriğine lafım yok ama tarzına ,sonuçlarına ,kimin işine yaradığına bakınca baya baya kıllandım.Baykala sorsan neden reis muhtar bile olamazken sen onu başbakan yaptın desen,demokrasi şu bu bir sürü mantıklı laf eder,ama baykalın ömrü akp ye kritik zamanlarda yardımla geçmiştir.şimdi bilinçli bilinçsiz bu amirallerde aslında akp ye yardım etti,aklı olan kafası çalışan şu anda kanallarda neler konuşuluyor gündem ne oldu kim sebep oldu neden oldu bunları düşünür.Bizim askerin darbe işlerini sevmesi konusunu ise tartışmaya gerek var mı,bizim asker darbe yapmayı sever,ha bu son bildiride bunla alakalı bir şey var mı bence de yok,ama neden gece yarısı neden bildiri vs.....