1990 lardan beri oraları az çok bilirim...Walla 1000 dolara ev alındığı zamanlardan AB nin desteği ile hızla zenginleşme dönemine kadar ki süreçte güvenlik konusunda ciddi iyileşme var...Ben bekar olsam wallahi oraya yerleşirim :oleyo:
Printable View
https://x.com/deepwebtiktok2/status/...jVHvaFWmw&s=08
kardeş hevesini kırmayayım spor mpor güzel şeyler hazırlanıyosun ama israil askeri tekvando yapmıyor dünyanın gözünün önünde BM nin karar alamayan dayılarının önünde yasaklı fosfor bombasını çakıyor bi kurşunluk işin var yani
KK kükremiş T24 ün erişime kapatılmasına.
https://twitter.com/t24comtr/status/1719323085629714770
Evet Turkiye'de yaygin inanis bu da dogru degil.
Turk makamlari bu kanun kacaklari ilgili bilgiyi Gurcistan'a bildiriyor, yani kapidan girerken Gurcu Polisi kim oldugunu biliyor, takip ediyor. Bu kacaklar da aman bir hata yaparsam bunlar beni geri yollar diye, yogurdu ufleyerek yiyor.
Burada en dusuk grup Turkler, egitim yok, lisan yok, meslek yok, para yok.
Onlardan uzak durmak gerekiyor.
Benim buradaki arkadasim 5 yildir burada is yapiyor, o anlatti, tek bir kavgaya bile sahit olmadim diyor.
Eger ev almadan bir sure yasarim derseniz ev kiralari yuksek, 550 - 600 dolar gibi ayda.
Ben geldigimde 400 dolar biliyordum dedim, o eskiden di dediler.
Son 6 yildir, her yil gelen turist sayisi %20 artmis, Ulkenin gecen yil buyume hizi %8.
Konutlar yillik en az %14 prim yapiyormus.
O nedenle, bu, bizim icin yuksek kiralar nedeniyle ben konut aldim.
Her ay en az 400 dolar cebimde kaliyor.
Gurcistan hakkinda anlatilanlara inanmayin.
En ufak bir guvenlik endisesi yok.
Batum'da trafik Istanbul gibi, biz de kan akacak durumlarda bunlar krsilikli tebessum ediyor.
Bizim milletimizin son 50 yildir bu enflasyon nedeniyle sinirleri bozuk. En ufak bir durumda levyeyi alip cikiyor, benim arkadasim Mehmet, dogma buyume Istabul'lu, yanimda o gosteriyor, abi bu Istanbul'da olsa kan cikar diyor, ama burada tebessum ediyorlar.
Burada Turk okullari var, Universiteler var.
Turkiye dolmusla 15 dakika, orada bir freeshop var, fiyatlar inanilmaz.
Yaninda Turkiye gibi 100 milyon nufuslu bir ulke varken, bu Gurcistan'in geleni bitmez,
Ben zaten bu denli titiz arastirmasam konut almaz, bir sure kirada yasardim.
Benim 35 senem yurtdisinda gecti, Avustralya, Ingiltere, Kanada, ABD gibi pek cok ulkede yasadim.
Sonucta bu ulkede karar kildim.
Oteller ucuz gozukuyor.gunluk 300 tl googleda.
Bir de bu Gurculer bizim kardeslerimiz, 500 yil biz bir milletik.
Son 100 yilda, Rusya'nin serseriligi yuzunden ayri kalmisiz. Ama bize bakislari cok olumlu, Avrupali serefsizler gibi degil.
Sirf lisanlari yuzunden onlari Ruslarin yanina koymayin.
Kafalari degistirin, gelirseniz eger nasil olsa degistireceksiniz.