Dostum malı kaptırmayalım dur hele :)
Printable View
alıcı yok alıcı merak etme almaz kimse :) takas daha toplu bile değil iş saçını tarıyor sahip çıkmıyor malına
Sevgili keko, kcaer den ayrıldığına çok üzüldüm. Emeklilik kağıtlarım dediğin atatp, kcaer ve brksndan birer birer ayrılıyorsun. Başkalarının durumunu bilemem ama şahsen ben yorumlarına istinaden kendime ve yakınlarıma oldukça fazla miktarda aldırmıştım. Ben üç kağıttan, önce kar etmeme rağmen önce atatp den sonrada kcaer den bayağı zararla bende çıktım. Ama önceden kar edıp sattıklarım bu zararı karşıladı. Şu anda sadece brksn ım olduğunu daha evvelcede sana yazmıştım. Oldukça zarardayım ondanda. Benim durumum önemli değilde yakınlarım hepsi yüksek maliyetliler ve nasıl olsa keko kağıtta ve yorumlarında hep çok güzel olacak emeklilik kağıtları bunlar kekonun, düşüncesiyle satmadan bekliyorlardı. Çok zarardalar bu kağıtlarda, sen brksn haricinde hepsinden çıkınca ben ve yakınlarımın hepsi büyük karamsarlığa girdik, keko bizi yarıyolda bıraktı diye. Muhtemelen bir süre sonra bebek hisse dediğin brksn danda çıkman kuvvetle muhtemel. Biliyorsun kardeşim senin destekçilerindendim ve özeldende sana minnettarlığımı belirtiyordum. Önce brlsm, sonra atatp şimdide kcaer den o kadar güzel beklentilerden bahsetmene rağmen çıkman bizi çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. Şimdi bir tek brksn kaldı bende. Ancak yakınlarımın hepsi üç kağıtta ve maliyetlerine gelmelerini bekliyor çıkmak için. Bende brksn da maliyetime gelince satacam. Çünkü bugün methiyeler düzülen kağıtlar yarın unutuluyor.
Tabiiki bunda suçlu sen değilsin, sen yorum yaparsın okuyanda bunu değerlendirir.
Sağlıcakla kal kardeşim, sana bol kazançlar diliyorum.
https://i.hizliresim.com/agflblq.png
Kademeler dolmaya başladı ..
Bu isler boyledir. Herkes malina gore konusur. İyi seyler soylensin ki talep olsun. Talep olsun ki fiyat artsin. Fiyat artsin ki ben kar edeyim. Ben bugune kadar ayranim eksi diyene rastlamadim.
Dostum atatp de Kocaer de berkosan da uzun tutulmaya layık hisselerdir...bu hisseler hakkında daha geçmişte ne soylediysem bu gün de aynı şeyleri söylüyorum... ATATP yi 123 ten sattığımi açıkladıktan sonra tekrardan 170 zirvesini gördü...ardından günlerce 140_150 aralığında kaldı...istenildiğinde rahatlıkla satilabilirdi...ki tutulduğunda beklentileri peyder pey gerceklestiginde 300 TL ve üzerine de gidebilecektir...
Kocaer de de durum benzerdir...zaten Ereğli ile arada bir değişiklik yapmak istiyorum...yani o hisseyi tamamen terk etmiş değilim...
Berkosan da sabrımın yettiği kadar tutmayı düşünüyorum...
Yalnız buna rağmen kimseye garanti veremem..herkes nasibi kadar kazanıyor dostum..
Kocaeri tam bir yıldan fazla tuttum..atatp şu anda bile 130 un üzerindedir...
Berkosani ilkin 19 TL ...kocaeri 17.50 iken...atatp yi 34.5 TL iken söylemiş idim...bana guvenerek alan arkadaşların hepsinin de iyi bir kar yapmış olması gerekiyor...bu hisselerde alım yeri de önemliydi...zararı olabilecek arkadaşlar adına da çok üzgünüm...ama sabır ile bu üç hissenin de iyi primler yapacağına inanıyorum...
Sattığım her hissem potansiyel olarak tekrardan alabileceğim hisselerdir... kötü hisse almam arkadaşlar..benim de bir sabır sınırımin olduğu unutulmamali..karar daima sizlerindir..berkosanda hala ciddi kardayim...hissedeki baskıya rağmen satmayı düşünmüyorum...Kocaer ..atatp ...berkosan çok sevdiğim ve emek verdiğim hisselerdir..bazılarında ben olmasam dahi yatirimcisina kazandıracağına inanıyorum...
Ben pozisyonumu tüm şefafligim ve samimiyetim ile açıklıyorum...artık ne kadar doğru karar veriyorum bilmiyorum...bunu piyasa bize gösterecek..dediğim gibi uzun vadede ben bu üç hissenin de kazandıracağına inanıyorum..