Ben denizdeyim. O da urus bankası Milliyiz ya ülkede milli banka kalmadı. O internet alım satımında 1 kuruşa kadar düşüyor.
Printable View
Denizde bazen fark yükselebiliyor. Büyük bankaların internetinde fark yüksek. Cevaplar için teşekkür ederim...
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Praet, ECB başekonomisti: ECB to discuss adjusting, not ending stimulus..:)
Bizden öğrendiler galiba, ''zam değil, güncelleme'' dedikleri gibi..ECB'de ayarlama yapacakmış, sonlandırmayacakmış..:)
Trump'ın vergi reformu ve FED'in faiz beklentisi devam edeceğine göre bu gaz çıkaran arkadaşlar geometrik olarak artamayacaklar başlıkta, bence..üzgünüm..:cool:
Ha unutuyordum, FED'in birde ayda 1'er milyar,1'er milyar usd, geri sarma hikayesi var..:kahkah:
Benim beş bankada hesabım var: en düşüğü fibabanka tam hatırlamıyorum ama alış satış arasında 0.5-0.6 kuruş gibi bir fark var sanırım. Ziraat bankası da epey iyi, alış satış arasında 1 kuruş fark oluyor, iş bankası - garanti -ykb daha yüksek. Bir de (en azından ziraat) o marjı trende göre çekiyor bir tarafa, ortalamıyor yani, örneğin çıkarken kur 3,60sa alış 3.60, satış 3,59 yapıyor. Dolar 3.38 gördü diyor herkes de ben en düşük 3.40'tan alabildim, satarken de bu sabah en yüksek 3.58'den satabildim bu nedenle.
Aslında bu ayak oyunlarıyla uğraşmadan borsada alınabilecek USDTRF var doğrudan dolara endeksli, üstelik önceden limitli emir de girilebiliyor, marj yok sadece hisse alım satım komisyonu var. Onun da dezavantajı vadeli mevduat faizi alamıyorsunuz.
Tekrar düşündüm de bunu ayrıca tekrar yazayım bilmeyenler vardır belki faydalanan olur. Borsadan da dolar kuru alıp satabilirsiniz. USDTRF kodlu hisse. Diğer hisseler gibi emri önceden girmek, limitli-şartlı emir vb girmek rahatlık olur. Dolar alıp satmaya göre de ödediğiniz komisyon daha düşük. Bu hisse esasında ABD tahvil-bonosuna dayalı ama dolar-TL kuruyla neredeyse birebir korelasyonu var.
Hatta bir ara bunu incelemiştim dolar kuruyla küçük uyumsuzluklar oluyor seans içinde onları paraya çevirebilir miyim diye.
TRUMP yakında Kuzey Kore ye belki de ÇİN e girişecek. Çok az kaldı!
ÇİN ekonomisine darbe vuracak adımlar ilk başta. O da yetmezse nükleer saldırı.
China to bring back gold in international settlement with new oil futures
http://www.business-standard.com/art...2500288_1.html
https://resmim.net/f/2kJHcP.jpg
.
ytd
burdaki yaşlı ehtiyarlar bi kendilerinde var sanar bu doları böyle de at gözlüğü ile etrafa bakarlar lakin bi şey göremezler..:) grafikle ilgili bi yorum yapmıyorum yakın gözlüklerinizi takıp iyice bi incelersiniz..